Mie Moltke holder Feminineflow Workshop i Aarhus 11. janur - og du kan være med.

Mie Moltke holder Feminineflow Workshop i Aarhus 11. janur - og du kan være med. Foto: Rais

Kom i kontakt med din krop med Mie Moltke

Danser Mie Moltke hjælper kvinder til at blive bedre til at acceptere sig selv gennem bevægelse

AARHUS Danser Mie Moltke inviterer til ’Feminineflow Workshop’ i Aarhus 11. januar klokken 12 til 15.

Feminineflow konceptet er etableret af Mie Moltke selv tilbage i 2011. Siden har hun guidet masser af kvinder gennem sine kurser, workshops og retreats, som hun har afholdt forskellige steder rundt omkring i landet. Feminineflow er et koncept udviklet til kvinder med fokus på at forbinde krop og hoved gennem bevidst bevægelse. Mie Moltke lærer kvinder at blive bedre til at acceptere sig selv og finde modet til at mærke efter.

11. januar får aarhusianerne altså mulighed for at stifte bekendtskab med Feminineflow, når Mie Moltke inviterer til tre timers indblik i, opdagelse af og forståelse for, hvad Feminineflow er.

Ifølge danseren kan bevægelse alene gøre en positiv forskel for kroppen. Og når man samtidig med bevægelse bliver guidet til at komme i bedre kontakt med sin krop, og fokus er på, hvordan man har det, og man ikke kan gøre noget forkert - så sker der som regel rigtig meget på tre timer.

Feminineflow Workshoppen foregår på Stadion Alle 72 i Aarhus C. Tilmelding samt betaling for workshoppen kan ske ved at sende en mail til book@miemoltke.dk. Ved betaling er tilmeldingen bindende og kan herefter ikke refunderes.

mklj

Publiceret 29 December 2019 06:00