Sandwich- og bagelshoppen Lillebror i Vestergade 33 åbnede officielt mandag 9. december.

Sandwich- og bagelshoppen Lillebror i Vestergade 33 åbnede officielt mandag 9. december. Foto: M. Jeppesen

Lillebror sandwichbar åbnet i Vestergade

Hos nyåbnede Lillebror i Vestergade kan du nyde en rødbede bagel, mens du læser tegneserier på væggen

Af
Mai-Britt Jeppesen

Sandwich, bagels, blandede salater, juice og smoothies er på menuen hos nyåbnede Lillebror i Vestergade 33. Indehaver Mohammed Badr slog officielt dørene optil den lille sandwich- og bagelshop mandag 9. december.

Lillebror er primært tænkt som et takeaway sted, men et par små borde og barstole i vinduet inviterer også til at indtage stedets spiselige fristelser på stedet.

Nyd frokosten eller en let aftensmad hos Lillebror, der har åbent mandag til lørdag klokken 11.00-20.00.

Nyd frokosten eller en let aftensmad hos Lillebror, der har åbent mandag til lørdag klokken 11.00-20.00. Foto: M. Jeppesen

Tegneserier på væggen

Gør man det, kan man samtidig læse striber. På væggen vel at mærke. Mohammed Badr har dekoreret et hjørne af butikken med tegneserier, så kunderne kan hygge sig med Anders And og alle hans velkendte venner, alt imens de spiser eller venter på deres bestilling.

Navnet Lillebror refererer til Mohammed Badr selv, som er den yngste af fire brødre. Logoet af en glad lille dreng på butikkens facadevinduer forestiller hans søn på fire år.

Hos Lillebror er det muligt selv at bestemme typen af brød – blandt valgmulighederne er en rødbede bagel - samt fyld og dressing i både sandwich, bagels og salater, som alle fås fra 45 kroner. Hertil tilbydes en række forskellige drikkevarer.

Lillebror sandwich- og bagelshop, Vestergade 33, 8000 Aarhus C. Åbningstider: Mandag til lørdag klokken 11.00-20.00. Se mere her.

Publiceret 12 December 2019 12:01