True Skov byder både på åbne lysninger og tæt skov. Den er 25 år gammel og klar til at blive formet, så den tilgodeser brugernes behov.

True Skov byder både på åbne lysninger og tæt skov. Den er 25 år gammel og klar til at blive formet, så den tilgodeser brugernes behov. Foto: Naturstyrelsen

Kender du byens nye og hemmelige skov?

Aarhus har fået en ny skov på størrelse med Marselisborg, men kun de færreste har opdaget den. Den er ellers klar til at blive brugt

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Flere og flere danskere rykker ud i naturen. Og skoven er vores første valg, når vi opsøger frisk luft. samtidig bliver vi flere og flere aarhusianere, så der er stort pres på Riis Skov og Marselisborg Skov. Men sådan behøver det ikke være, for Aarhus har fået en ny skov.

Den har plads til alle og er på størrelse med Marselisborg. Alligevel er det næsten kun naboerne og folk i den vestlige del af byen, der har opdaget skovens potentiale.

Derfor sætter Århus Onsdag/Lokalavisen og Vores Brabrand fokus på den hemmelige skov, der hedder True Skov, i en række artikler og med et debatmøde på Gellerup Bibliotek 3. december.

(Info om debatmødet er under grafikken)

Fakta

Debatmøde for alle på Gellerup Bibliotek, Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand.

3. december klokken 17-18.30.

Tilmeld dig på mail: bth@lokalavisen.dk eller på Facebook-begivenheden

Århus Onsdag/Lokalavisen Aarhus, Vores Brabrand, Dokk1 og FO-Byen arrangerer og har inviteret Naturstyrelsen, Aarhus Kommune og alle, der vil være med.

Udviklingsplanen for friluftsliv i True Skov området foreslår blandt andet:

Huleby

Mountainbikerute

Rideruter

Foreningshus

Shelterby

Sankespor, der skal bestå af en nøddevej med hassel og valnød, en frugtsti med æble, pærer og blomme og et bærspor med solbær, skovjordbær og hindbær

Publiceret 13 November 2019 14:30