Godt 30 frivillige er med på og bag scenen og har arbejdet intenst på at blive klar til premieren.

Godt 30 frivillige er med på og bag scenen og har arbejdet intenst på at blive klar til premieren. Foto: Vester Gasværk

Under den hvide bro: Folkekomedie med kendt musik i Brabrand

Vester Gasværk er i gang med forestilling nummer 30, når de laver kabaret med humor og god musik i 'Under den hvide bro'

Af
Anna E. Køhlert

Brabrand Igen i år går Vester Gasværk på scenen, når de opfører 'Under den hvide bro'. Formanden for Vester Gasværk Jørgen Sørensen har sammen med Bjørn Veng forfattet stykket, der udspiller sig i Paris. Det er en let folkekomedie med masser af klassiske intriger og forviklinger undervejs, når et dansk rejseselskab indtager byernes by. Indkvarteret på et hotel, der dog mest af alt minder om et bordel, begynder de danske turisters anderledes og til tider pinagtige ferie i den franske hovedstad.

Kabaretten er krydret med masser af kendte hits blandt andet franske klassikere af Édith Piaf, og Jørgen Sørensen glæder sig til at inviterer Brabrandborgerne indenfor:

"Vores niche er at lave noget kabaretagtigt, og vi har et meget trofast publikum, der godt kan lide, det vi laver. Så vi er glade for, at det nu er lykkes os at stable vores forestilling nummer 30 på benene."

Social forening

Foreningen Vester Gasværk blev stiftet i 1995 af en række teater- og musikglade mennesker fra Brabrand og har siden holdt til på Det Gamle Gasværk.

Vester Gasværk inviterer til forestillingen 'Under den hvide bro', der udspiller sig i Paris. Det er en kabaret fyldt med velkendte hits.

Vester Gasværk inviterer til forestillingen 'Under den hvide bro', der udspiller sig i Paris. Det er en kabaret fyldt med velkendte hits. Foto: Vester Gasværk

"Vi er en meget social forening, der nyder det, vi laver, men der er også det perspektiv, at vi gerne vil lave noget lidt anderledes for borgerne i Brabrand. Der sker utrolig meget herude, og selvom vi ikke laver rigtig kunst, kan man vel sige, at vi laver brugskunst for vores medborgere," slutter Jørgen Sørensen grinende af.

Forestillingen 'Under den hvide bro' kan opleves på Gasværket, Byleddet 2c, Brabrand. Den spiller torsdag 7. og fredag 8. november klokken 20 samt lørdag 9. november klokken 16.

Publiceret 06 November 2019 15:00