Yderst til venstre er det den prisvindende filmfotograf Kim Magnusson, skuespiller Charlotte Munck, sanger Nicklas Sahl, producer Misam Avaz, Karla Avaz, instruktør Mehdi Avaz, Cecilie Stenspil, Nikola Lie Kaas, manuskriptforfatter Milad Avaz og Sebastian Jessen.

Yderst til venstre er det den prisvindende filmfotograf Kim Magnusson, skuespiller Charlotte Munck, sanger Nicklas Sahl, producer Misam Avaz, Karla Avaz, instruktør Mehdi Avaz, Cecilie Stenspil, Nikola Lie Kaas, manuskriptforfatter Milad Avaz og Sebastian Jessen. Foto: Sofie Amalie Skovsager

Se billederne: Flere stjerner på den røde løber til gallapremiere i Aarhus

Det vrimlede med filmstjerne i Cinemaxx i Aarhus i aften, hvor der var gallapremiere på Avaz-brødrenes nye film

Af
Bente Tahmasbi Hansen

De var det sædvanlige kvarter forsinkede, da de tre iranske Avaz-brøde, Nikolaj Lie Kaas, Cecilie Stenspil, Charlotte Munck, Sebastian Jessen og andre medvirkende kom op ad trappen til Cinemaxx i Bruuns Galleri.

Den røde løber var rullet ud og flere hundrede aarhusianere var mødt op til gallapremieren på 'Kollision'.

Der var nypudsede sko, flotte kjoler og store smil smurt ud over det hele, da de alle 12 stimlede sammen foran fotograferne.

(Artiklen fortsætter under galleriet)

Lokalavisen nåede at tale med Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil, inden de defilerede ind i biografens største sal, der var tæt pakket med forventningsfulde aarhusianere.

De havde begge set det meste af filmen inden, men ikke på det store lærred, så det glædede de sig til.

Angsten for at miste

"Vi er stolte af vores arbejde med denne film og glade for at have fået lov til at arbejde sammen med Avaz-brødrene, der gør tingene på deres egne måde og med store hjerter," sagde de to hovedrolleindehavere.

De er begge selv forældre og kender angsten for at miste sine børn. De to slås netop om forældremyndigheden til deres datter i 'Kollision'.

"Der bliver spillet igennem. Vi kan love publikum en følelsesmæssigt stormende oplevelser. Og så håber vi, at folk vil blive inspireret til at nyde den tid, de har med hinanden og deres børn. Dem har vi kun til låns," sagde de.

Lokalavisen har tidligere talt med Mehdi Avaz, der har instrueret filmen og som er meget tilfreds med resultatet. Han fortæller, at 'Kollision' er blevet test-vist for 1000 mennesker, der er begejstrede.

FAKTA

Kollision

  • Kollision handler om et par i skilsmisse, og hvordan det bringer deres datter i krise
  • I hovedrollerne ses Nikolaj Lie Kaas som Leo og Cecilie Stenspil som Olivia. Desuden medvirker blandt andre Tommy Kenter som stenrig og magtfuld morfar. Henning Jensen som kærlig farfar. Bodil Jørgensen som mormor. Charlotte Munck som presset overlæge. Sebastian Jessen som krigstraumatiseret bror til Olivia. Julie Christiansen som Leos nære kollega. Og Rasmus Bjerg og Nicolas Bro som kyniske advokater
  • Kollision er Misam, Mehdi og Milad Avaz's spillefilm nummer to
  • De gik fra at være ukendte til at blive dansk films fremtid i 2017 med filmen 'Mens Vi Lever'
  • Mehdi Avaz instruerer, og Milad Avaz har skrevet manuskript. Misam Avaz er producer og hans datter, Karla Sigrid Wienberg Avaz, spiller datteren i filmen
  • Filmen har fået støtte fra Den Vestdanske Filmpulje og er derfor optaget blandt andet i Aarhus og i Frederikshavn

Publiceret 28 October 2019 21:30