Man kan vinde to billetter til Jakob Olriks foredrag ved at gå på avisens Facebook-side: Facebook.com/lokalavisenaarhus. Her skal man finde opslaget med konkurrence. Man skal like det og skrive, hvem man gerne vil have med.

Man kan vinde to billetter til Jakob Olriks foredrag ved at gå på avisens Facebook-side: Facebook.com/lokalavisenaarhus. Her skal man finde opslaget med konkurrence. Man skal like det og skrive, hvem man gerne vil have med. Pressefoto

Hvordan finder man den eneste ene?

Foredragsholder Jakob Olrik har et bud på, hvordan man finder kærligheden

Foredragsholder Jakob Olrik har undersøgt, hvordan man kan finde den, der er den eneste ene. Han fortæller om resultatet på Aarhus Katedralskole 28. oktober.

Han har tidligere turneret med 'Kvinde, kend din mand' og 'Mer' og bedre sex'. Hundredvis af kvinder har spurgt ham: "Hvordan finder jeg og holder fast i den eneste ene?"

Alle vil så gerne elske og blive elsket. Men i den indladende fase, har vi en tendens til at særligt fremhæve det, vi har haft succes med. Det er helt naturligt, men det har også sine faldgrupper. Med sit nye show 'Den eneste ene', undersøger forfatter og foredragsholder Jakob Olrik hvad der sker, når vi forelsker os og søger efter kærligheden.

Ifølge Jakob Olrik er der noget helt fundamentalt vi danskere har glemt: At vi skal arbejde for kærligheden. Også selvom vi er sammen med den rette. For det betyder ikke, at alt er rosenrødt hele livet. Når vi tror på den myte, som blandt andet fortælles i Hollywood film, så har vi kurs mod skuffelser og mod at blive ulykkelige.

Der bliver noget som både romantikeren og skeptikeren, kan tage med hjem i håndtasken.

Avisen udlodder to billetter til Jakob Olriks fordrag i en konkurrence på avisens Facebook-side: Facebook.com/lokalavisenaarhus. Her skal man finde opslaget med konkurrence. Man skal like det og skrive i kommentarfeltet, hvem man gerne vil have med.

'Den Eneste Ene', 28.oktober på Katedralskolen i Skolegyde, klokken 19. Billetter købes på Billetto.

Tahmasbi

Publiceret 15 October 2019 07:00