Foto:

Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix

Green Day, Weezer, Lukas Graham og Mew spiller på Northside

Northside er klar med de første navne til 2020-plakaten

Aarhusianske Northside har torsdag præsenteret de første navne til næste sommers festival. Og der er et par helt store navne i blandt. Det oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

Ikke siden 2013 har det amerikanske punk rock-band Green Day givet koncert på dansk jord, og derfor var det også til manges store skuffelse, at der ikke var danske byer på plakaten for den verdensturne, bandet netop har annonceret sammen med Weezer og Fall Out Boy. Heldigvis får danske fans muligheden for både at opleve både Green Day og Weezer, når de går på scenen på næste års NorthSide.

Det samme gør danske Lukas Graham, Mekdes og Mags.

"Første række artister er lige præcis formlen på, hvordan musikprogrammet på NorthSide skal være skruet sammen: Et solidt line-up af ikoniske verdensstjerner, side om side med nogle af de største unge talenter i dansk musik, som vi vurderer, er lyden af i morgen. Ude i horisonten venter mange flere navne og oplevelser til plakaten, men med disse kunstnere er vi kommet virkelig godt fra start," siger festivalchef for NorthSide, Brian Nielsen.

Spilledatoer

  • Green Day spiller torsdag den 4. juni på NorthSide
  • Weezer spiller torsdag den 4. juni på NorthSide
  • Lukas Graham spiller fredag den 5. juni på NorthSide
  • Mekdes spiller fredag den 5. juni på NorthSide
  • Mew spiller lørdag den 6. juni på NorthSide
  • Mags spiller lørdag den 6. juni på NorthSide

Kilde: Northside

Publiceret 03 October 2019 20:05