Morten Toft er medstifter af 'Care about you', der startede i 2012 i Aarhus og fokuserede på en ny og kreativ tilgang til arbejdet med unge. Nu holder han foredrag om, hvordan en positiv tilgang til livet kan skabe muligheder for alle.

Morten Toft er medstifter af 'Care about you', der startede i 2012 i Aarhus og fokuserede på en ny og kreativ tilgang til arbejdet med unge. Nu holder han foredrag om, hvordan en positiv tilgang til livet kan skabe muligheder for alle. Foto: Morten Toft

Fra ordblind til forfatter: Foredrag om positive livsforandringer

Morten Toft er ordblind, men har kæmpet sig frem gennem positive forandringer. Nu deler han ud af sine erfaringer

"Vi kan meget mere, end vi selv tror, vi kan." Morten Toft fra 'Care about you' kommer, i samarbejde med FO-Aarhus, og holder foredrag om, at bare fordi man har en diagnose, er på kontanthjælp eller på anden vis har en negativ etikette i panden, er alt muligt, bare man selv vil det.

Morten Toft er ordblind, men han har skrevet flere bøger om personlig udvikling, positive forandringer og innovation. Nu kommer han så til Aarhus og deler ud af sine erfaringer, når han fire onsdage i oktober holder foredrag.

Han vil tale om, hvordan man tager sit liv i egne hænder og kan skabe sig succes imod alle odds. Morten Toft mener, at hvis man har et ønske om at skabe forandringer i sit liv, er det muligt, man skal blot have de rigtige redskaber samt den rette indstilling. Med til foredragene har han Søren Kjær, der er coach og hypnose terapeut.

Foredraget med Morten Toft kan opleves i Stiften Lounge 2., 9.,16. og 30. oktober klokken 18.30-20.30.

AEK

Publiceret 01 October 2019 10:00