Jacob Haugaard får selskab af Mona Juul, når de i fællesskab på humoristisk vis vil fortælle om, hvordan det er at være den nye elev i klassen på Christiansborg.

Jacob Haugaard får selskab af Mona Juul, når de i fællesskab på humoristisk vis vil fortælle om, hvordan det er at være den nye elev i klassen på Christiansborg. Foto: Arkiv

Midlertidigt kulturhus i en baggård:

Marie Frank og Jakob Haugaard underholder

Galerie Parnasse åbner et Kulturforsamlingshus i Aarhus Festuge, hvor inspirerende, sjove og musikalske indslag bliver kombineret med lækker mad

Af
Anna E. Køhlert

Galerie Parnasse omdanner sig i Festugen til et Kulturforsamlingshus, hvor der vil være fokus på diversitet, kultur og lækker mad. Publikum vil kunne nyde et måltid, mens de bliver underholdt af musikalske henholdsvis politiske makkerpar.

Det umage par Mona Juul og Jacob Haugaard vil fortælle om, hvordan det er at være den nye elev i klassen på Christiansborg. Mona Juul er netop blevet valgt ind i Folketinget for de Konservative for første gang.

Og det gik næppe nogens næse forbi, da Jacob Haugaard tilbage 1994 blev stemt ind som løsgænger, efter han havde lovet vælgerne medvind på cykelstierne samt ville have gjort Fregatten Jylland kampklar. Tre timer i selskab med to mennesker, hvis snakketøj aldrig står stille og hvis humoristiske sans er knivskarp.

Karismatisk stemme og nostalgi

Der skiftes markant retning, når den står på musikalske indslag af de aarhusianske bysbørn Marie Frank og Anders Pedersen. Det er nu 20 år siden, Marie Frank tog Danmark med storm med sin debutplade og hun og Anders Pedersen, vil synge nogle af de sange, der har betydet mest for deres musikalske karrierer.

Det er ikke nødvendigvis de allermest kendte pophits, men det bliver en rundtur i musikkens verden fyldt med personlighed.

Galerie Parnasse lægger vægt på, at Kulturforsamlingshuset skal handle om kunst og musik og ikke mindst ypperlig mad. Høj kvalitet skal gå hånd i hånd. Det ligger i baghuset, Rosensgade 22, 8000 Aarhus.

Marie Frank vil sammen med Anders Pedersen diske op med musikalske numre fra deres karrierer.

Marie Frank vil sammen med Anders Pedersen diske op med musikalske numre fra deres karrierer. Foto: Arkiv

Fakta

Galerie Parnasse

Rosensgade 22, Aarhus C

6. september klokken 19.00-23.00: Mona Juul & Jacob Haugaard

7. september klokken 11.00-14.00 og 19.00-23.00: Marie Frank & Anders Pedersen

Publiceret 05 September 2019 06:00