Grim Fest udvider næste år de tre dages musikfestival med en tre dages skaberfestival.

Grim Fest udvider næste år de tre dages musikfestival med en tre dages skaberfestival. Arkivfoto: B. Tahmasbi

Grim Fest udvider fra tre til seks dage

Næste år udvider Grim Fest tre dages musikfestival med tre dages skaberfestival. Det nye koncept hedder GrimMaker

AARHUS Flere af os har talt ned længe. Til Grim Fest anno 2019. 1., 2. og 3. august skydes Danmarks største havefest for 16. gang i gang på Grimhøjgaard i Brabrand. Tre dage med fed musik, god stemning og hygge med stort H.

Og fra næste år bliver tre dage til seks. Grim Fest præsenterer nemlig et helt nyt koncept, der vil se dagens lys i 2020: GrimMaker.

De fleste, der har været på Grim Fest, vil formentlig nikke genkendende til den særlige Grim-ånd, der er på festivalen, og som samler mennesker.

"Vi tror på, at den stemning, som Grim Fest har spredt den første weekend i august i snart 16 år, kan bruges til andet end at holde festival. Ja, faktisk tror vi på, at den kan gøre verden til et bedre sted. Derfor har vi brygget på et koncept, som vi kalder GrimMaker," lyder det i en pressemeddelelse fra Grim Fest.

GrimMaker beskriver arrangørene som en skaberfestival, hvor der er mulighed for at slippe sig selv og sine idéer løs i samspil med andre. GrimMaker vil blive afholdt tre dage op til GrimFest i 2020.

"På GrimMaker dyrker vi eksperimentkulturen, og vi vil på tre dage skabe et samfund, der bygger på åbenhed, skabertrang, kreativitet og bæredygtighed," står der i pressemeddelelsen.

GrimMaker og Grim Fest kan altså opleves som en samlet festival, der i alt vil vare seks dage.

Læs mere om GrimMaker på www.grimmaker.dk

mklj

MEDIEPARTNER

Lokalavisen Aarhus er mediepartner på Grim Fest. Lokalavisen vil løbende skrive artikler om festivalen, ligesom redaktionen naturligvis vil være til stede under selve festivalen. Med andre ord, hvis du vil vide alt om Grim Fest, så skal du følge med i Lokalavisen Aarhus og på aarhus.lokalavisen.dk

Publiceret 18 July 2019 09:00