Århus Onsdag guider til noget gratis, noget nyt og noget, I, kære læsere, ikke vidste fandtes. På redaktionen ved vi rigtig meget men absolut ikke alt, så vi vil bede om jeres hjælp til at gøre især avisernes guides endnu bedre.

Århus Onsdag guider til noget gratis, noget nyt og noget, I, kære læsere, ikke vidste fandtes. På redaktionen ved vi rigtig meget men absolut ikke alt, så vi vil bede om jeres hjælp til at gøre især avisernes guides endnu bedre. Foto: Tahmasbi

Hvad kan Århus Onsdag gøre for dig?

Vi vil så gerne vide, hvad I læsere har mest brug for at finde i Århus Onsdag. Så skriv til os

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Kære læser. Vi forsøger i hver eneste avis at give jer netop det, vi tror, er mest relevant for jer. Men rammer vi ikke helt plet, vil vi gerne vide det.

Derfor inviterer vi alle, der har lyst, til at skrive os en mail. I den skal I svare på, om I har lyst til at være med i en gruppe af læsere, som vi kan stille spørgsmål om Århus Onsdag?

Vi kalder gruppen for Århus Onsdag-panelet og vil kommunikere via mail tre-fire gange om året.

Vi vil gerne høre fra både jer, der læser papiravisen og fra jer, der læser Århus Onsdag-artiklerne på nettet. De bliver bragt på aarhus.lokalavisen.dk .

Desuden vil vi vælge en mindre gruppe ud af panelet og invitere dem ind på redaktionen for der at tale om avisen. Det møde afvikler vi tirsdag 30. juli om formiddagen.

Læsernes gode tips

For tiden har vi især fokus på vores guides, der skal inspirere og give overblik over byens overvældende mange begivenheder. Lykkes det mon?

Redaktionen får mange henvendelser og holder hele tiden øje med byen, så vi ved rigtig meget om, hvad der foregår. Men vi ved ikke alt. Og her kommer I, kære læsere, ind i billedet. Hvordan får vi mon jer til at dele jeres gode tips og tricks med os? Det er en af de ting, vi gerne vil blive klogere på.

Vi forsøger at være uhøjtidelige og venskabelige ved at bruge humoristisk sprog og vinkling. Vi vil gerne være en behagelig pause – ikke en læseteknisk opgave. Århus Onsdag skal være helt nede på jorden og handlingsanvisende, så læserne nemt kan få overblik over, hvor og hvornår de mange arrangementer foregår. Omtaler bringes altid på forkant, så læserne kan nå selv at deltage i og opleve dem.

Århus Onsdag guider til noget gratis, noget nyt og noget, I ikke vidste fandtes. Vi tænker avisen som en god ven, der inspirerer og overrasker. Det sker ærligt, forbrugervenligt og uden et finkulturelt filter. Her er der plads til både Birthe Kjær, tysk post punk og alt der imellem.

Vi håber, at I har lyst til at bidrage, så vi kan løfte opgaven i fællesskab.

Århus Onsdag-panelet

  • Skriv dit navn, adresse og telefonnummer til os i en mail, hvis du vil være med i panelet.
  • Send den til: red.aarhusonsdag@lokalavisen.dk
  • Du må også meget gerne skrive, om du er interesseret i at deltage i et møde, hvor vi taler om avisen, eller om du ønsker udelukkende at være med i panelet. Medlemmer i panelet vil modtage mails fra os tre-fire gange om året.

Publiceret 02 July 2019 13:00