Cirkus Summarum inviterer små og store til skæg og ballade på Tangkrogen i Aarhus fra 20. juli.

Cirkus Summarum inviterer små og store til skæg og ballade på Tangkrogen i Aarhus fra 20. juli. PR Foto

Cirkus Summarum for legebørn i alle aldre kommer til Aarhus

I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus - bare anderledes. Oplev det med egne øjne, når Hr. Skæg, Onkel Reje, Motor Mille og alle de andre besøger Aarhus 20. juli-7. august

Af
Mai-Britt Jeppesen

AARHUS Cirkus Summarum er en helt unik forestilling med fest, farver og ballade, hvor de populære figurer fra Ramasjang laver et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi, og hvor musikken spilles af DR Big Band.

Fra 20. juli til 7. august slår Cirkus Summarum telt op på pladsen ved Tangkrogen i Aarhus og inviterer alle, hvad end du er barn, voksen eller et sted midt imellem, på en sjov, spændende og rørende oplevelse, som kan deles med hele familien.

Glæd dig til at møde Motor-Mille, der kører stærkt, flyver højt og laver spektakulære numre oppe under teltdugen. Hr. Skæg der er god til ord og regnestykker, og som elsker at synge. Onkel Reje som holder uendeligt meget af sin ven Brille og sin mormor, men som til gengæld ikke er så vild med at gå i bad. Du kan også opleve detektiven Kristian, der løser mysterier og finder frem til skurken, Rosa, som er kageglad, kan bage alverdens kager og er god til at fortælle godnathistorier og smukke Silja som i år er tilbage i manegen hos Cirkus Summarum, hvor hun er klar til at give den gas.

Onkel Reje er bare en af de mange populære figurer fra Ramasjang, du kan møde i Cirkus Summarum anno 2019.

Onkel Reje er bare en af de mange populære figurer fra Ramasjang, du kan møde i Cirkus Summarum anno 2019. PR Foto

Gratis cirkusaktiviteter

Husk at der ud over selve showet også er masser af sjove cirkusaktiviteter for både børn og voksne på den store udendørs cirkusplads foran teltet. Her er fede forlystelser, lækker mad og meget mere – hvor alle kan være med. Så kom i god tid før forestillingen går i gang, så der er tid nok til både at lege, spise og hygge. Alle aktiviteter på pladsen er gratis.

Muskelsvindfonden arrangerer i samarbejde med DR Ramasjang og DR Big Band, Cirkus Summarum. Alt overskuddet fra billetsalget og salg på pladsen går til Muskelsvindfondens arbejde med at styrke børn og unge med muskelsvind.

Find billetter og læs mere om Cirkus Summarum på cirkussummarum.dk eller følg med på Facebook.

Der er dømt fest, farver, magi og ballade, når Cirkus Summarum igen i år slår telt op på Tangkrogen i Aarhus.

Der er dømt fest, farver, magi og ballade, når Cirkus Summarum igen i år slår telt op på Tangkrogen i Aarhus. PR Foto

Publiceret 01 July 2019 07:00