Sanger og guitarist Michael Poulsen (th.) og guitarist Rob Caggiano er sammen med resten af Volbeat klar til at tænde op under et rockbrag i Ceres Park 26. juni.

Sanger og guitarist Michael Poulsen (th.) og guitarist Rob Caggiano er sammen med resten af Volbeat klar til at tænde op under et rockbrag i Ceres Park 26. juni. Foto: RitzauScanpix/Daniel Karmann

Volbeat skyder Europatour i gang i Aarhus

Volbeat giver stor koncert i Ceres Arena 29. juni med metalbandet Anthrax og rockdrengene Magtens Korridorer som support

AARHUS Rockdrengene fra Volbeat indtager Ceres Park lørdag aften 29. juni. Det er seks år siden, at kvartetten sidst besøgte Aarhus. Måske netop derfor er der også hældt ekstra store mængder musikalsk tændvæske på bålet, når det amerikanske thrash metalband Anthrax og rock-veteranerne fra Magtens Korridorer spiller support.

Volbeat gav sidste år et brag af en koncert i et udsolgt Parken. En koncert som fik intet mindre end seks ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder.

Volbeat har siden 2001 med deres seks studiealbums i bagagen spillet sig hele vejen op til den internationale hard rock-trone. Deres seneste album, 'Seal The Deal & Let's Boogie', røg i 2016 direkte ind som nummer et i hele syv lande, og sidste vinter var de på en verdensomspændende sommerturné side om side med selveste Iron Maiden og Guns 'N Roses.

Volbeat er ude med singlen 'Last Day Under the Sun'; den tredje forsmag på metalbandets syvende album 'Rewind, Replay, Rebound', som er på gaden 2. august. På det kommende album er Volbeat tilbage med mere af den psychobilly- og punk-baserede rock’n’roll-tilgang, de oprindeligt var kendte for.

Volbeat består i dag af Michael Poulsen på vokal og guitar, Rob Caggiano på guitar, Kasper Boye Larsen på bas og Jon Larsen på trommer. Koncerten i Ceres Arena er bandets første stop på vejen på en større Europaturné.

mklj

Publiceret 27 June 2019 06:00