Snyd ikke dig selv for at opleve det groteske, sensuelle og magiske show The Electric Cabaret på SideShow hver aften kl. 23 på Northside Festival.

Snyd ikke dig selv for at opleve det groteske, sensuelle og magiske show The Electric Cabaret på SideShow hver aften kl. 23 på Northside Festival. Pressefoto: Peter Kirkegaard

Tre must-sees på Northside: Tavs disko, glimmer-wrestling og sensuel dans

Trænger du til et afbræk fra musikken fra blå, grøn og rød scene, byder Northside på en farverig vifte af muligheder. Nogle af dem findes på Sideshow, hvor artisteri, gøgl og forførende kropslighed er i centrum. Hele festivalen igennem inviterer området bag grøn scene indenfor til events, performances og workshops. I det store runde spejltelt ’Magic Mirrors’ - eller udenfor.Vi guider dig her til tre must-sees på Sideshow

Af
Mai-Britt Jeppesen

Silent Colosseum

Sidste års succes ’Silent disco’ er tilbage på Northside. I bytte for dit ID får du udleveret et sæt trådløse hørebøffer. Herfra har du tre musikkanaler at vælge imellem, og så er alt du skal gøre at danse. Og synge, hvis du føler for det. Uanset det tekniske niveau på dine moves eller klangen (alternativt disklangen) på din vokal, er en ting sikker: du er garanteret en større flok uforstående og undrende mennesker som publikum. For udenforstående ser Silent Disco nemlig temmelig gak-gak ud. Men tør du slippe tøjlerne, iklæde dig et par hørebøffer og joine den introverte fest, så kan du glæde dig til liv og glade dage til Silent Disco!

Torsdag, fredag og lørdag fra kl. 14.30 til festivalen lukker.

Der er sofistikeret gak og gøgl i flere variationer på SideShow hver dag fra kl. 14.30. Både i spejlteltet og udenfor.

Der er sofistikeret gak og gøgl i flere variationer på SideShow hver dag fra kl. 14.30. Både i spejlteltet og udenfor. Pressefoto: Stine Rasmussen

Glitter wrestling

Glitter Wrestling er en festlig begivenhed, der spænder af i spejlteltet, der, fra startfløjtet lyder, sitrer af spænding og god energi. Her handler det om at smide alle hæmninger og så bare wrestle igennem. De to frivillige deltagere strippes ned til undertøj og smøres grundigt ind i babyolie, inden de kaster sig over hinanden i en regn af farvet glimmer. Målet er først at få fat i sin modstanders sokker - den der først får det, har vundet og kan bryste sig af den fornemme titel som glitter-wrestler. Er det ikke titlen som glitter-wrestler, du jagter på Northside 2019, kan - og bør - du møde op i teltet og agere heppekor. Og indsnuse energien og den helt exceptionelle stemning, der rejser sig, i det sekund to modige publikummer går i ringen.

Torsdag, fredag og lørdag kl. 18.00.

I 'Magic Mirrors' teltet kan du blandt andre opleve Kabaret Kopenhagens egen burlesque-stjerne Sophie Sioux. Sophie Sioux hedder også Sophie Ternowitz og er medstifter af den aarhusianske gruppe Cabaresque.

I 'Magic Mirrors' teltet kan du blandt andre opleve Kabaret Kopenhagens egen burlesque-stjerne Sophie Sioux. Sophie Sioux hedder også Sophie Ternowitz og er medstifter af den aarhusianske gruppe Cabaresque. Foto: Bente Tahmasbi

The Electric Cabaret

Eventbureauet Dream Engine præsenterer sammen med Kabaret Kopenhagen The Electric Cabaret, et kæmpestort og spektakulært feature length show, hvor publikum inviteres indenfor i et futuristisk, dystopisk univers inspireret af Mad Max, Blade Runner og Metropolis.

Du kan opleve Kabaret Kopenhagens egne burlesque-stjerner Sophie Sioux, Porcelina og Momo Lamarr. Du kan møde Berlins egen freakshow femme fatale Princess Tweedle Needle. Du kan pifte af de smukke Sweet Burlesque-dansere og holde vejret, når den akrobatiske alien, Michiel Tange van Leeuwen, svæver under teltdugens svajende loft. Og så kan du lade dig hynotisere af de tunge tribal-rytmer fra den afrikanske rytme- og dansegruppe Ngatch Fall Family. Med andre ord: lad dig overvælde og forføre – af det pulserende og forbløffende liv der udspiller sig til The Electric Cabaret!

Torsdag, fredag og lørdag kl. 23.00.

Publiceret 07 June 2019 15:00