Captain Frodo er igen i år med i manegen, når Zirkus Barnly inviterer indenfor.

Captain Frodo er igen i år med i manegen, når Zirkus Barnly inviterer indenfor. PR Foto

Vind billetter til Zirkus Barnly

Igen i år inviterer Søren Østergaard og Zirkus Nemo børn og barnlige sjæle indenfor i Zirkus Barnly på Tangkrogen i Aarhus – og du kan blive den heldige vinder af fire billetter

Af
Mai-Britt Jeppesen

AARHUS For andet år i træk slår et af landets sjoveste børnezirkus, Zirkus Barnly, teltdugen til side og inviterer små og store indenfor til et brag af en forestilling spækket med verdensstjerner som Captain Frodo, Zirkus-grisene Wilma & Diva, det musikalske multitalent Henning Amstrup og de garvede Zirkustjenere Jennie Mikaelsson og Line Vittrup. Rygterne vil vide, at forestillingen i år også får besøg af en den verdensberømte kanin Herbert.

Zirkus Barnly har premiere på Tangkrogen i Aarhus lørdag formiddag 8. juni kl. 11.00. Her bliver de frem til og med 30. juni, hvorefter de hiver teltpælene op og drager til Sjælland og Fyn.

Captain Frodo, som også i år er hovednavn i Zirkus Barnly, siger:

”Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med dette års forestilling. Vi glæder os alle sammen til at se en masse glade børn på pladsen og i teltet og til at give dem en fantastisk oplevelse! Deres voksne er selvfølgelig også velkomne, hvis de opfører sig ordentligt!”

Lokalavisen Aarhus sætter 2 x 4 billetter på højkant til Zirkus Barnly i Aarhus. For at vinde billetterne skal du gå ind på Lokalavisen Aarhus’ Facebook-side: facebook.com/lokalavisenaarhus. Find og like opslaget med konkurrencen og skriv i kommentarfeltet, hvem du gerne vil have med, hvis du bliver den heldige vinder. De to vindere får direkte besked via Facebook. Vinderne trækkes tirsdag 4. juni.

Publiceret 29 May 2019 05:00