Løvernes Konge har premiere 17. juli.

Løvernes Konge har premiere 17. juli.

Glæd dig til sommerens storfilm i biografen:

Disse ser vi især frem til

Vi har udvalgt syv film, som vi specielt ser frem til

Af
Daniel Bentien

kino.dk

sommer At det lune vejr så småt er ved at indtage det danske land, er ikke kun ensbetydende med sommerfornemmelser i foråret, men varsler også starten på de årlige sommer-blockbusters fra Hollywood.

Biograferne gør nemlig allerede fra maj klar til at konkurrere med de gængse udendørsaktiviteter, og udbuddet af storfilm fortsætter ufortrødent hen over sommeren.

Vi har udvalgt en række af de mest interessante film fra maj til og med august, og der skulle være noget for enhver smag.

Aladdin

Premiere: 24. maj

2019 byder på ikke færre end tre film baseret på Disneys tegnefilm-klassikere, og efter ’Dumbo’ kommer nu ’Aladdin’, der bruger rigtige skuespillere til at genfortælle den animerede succes fra 1992.

Will Smith skal her leve op til den geniale præstation fra Robin Williams som lampeånden Genie, der tildeler gadedrengen Aladdin tre ønsker.

Rocketman

Premiere: 31. maj

’Bohemian Rhapsody’ viste vejen, og filmen om Queen og deres legendariske forsanger Freddie Mercury blev både en verdensomspændende succes ved billetlugerne OG firedobbelt Oscar-vinder.

Nu følger en anden musikbiografi trop, nemlig ’Rocketman’ om den britiske superstjerne Elton Johns unge år. Taron Egerton fra Kingsman-filmene spiller og synger i hovedrollen.

Spider-Man: Far From Home

Premiere: 4. juli

Vores allesammens vægkravlende netsvinger er lige nu aktuel i ’Avengers: Endgame’, men allerede til sommer er Peter Parker tilbage i efterfølgeren til ’Spider-Man: Homecoming’ fra forrige år. Superhelten står denne gang over for en ny fjende, Mysterio, der spilles af den Oscar-nominerede skuespiller Jake Gyllenhaal.

Løvernes konge

Premiere: 17. juli

Der er lagt op til en særdeles episk oplevelse med genindspilningen af Disneys største tegnefilmsucces nogensinde.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Peter Parker er 4. juli klar til endnu en omgang spiderman.

Peter Parker er 4. juli klar til endnu en omgang spiderman.

Historien henter stadig inspiration fra Shakespeare og gør selveste livets cyklus til familievenlig underholdning, men denne gang har animatorerne været på overarbejde for at få alle Afrikas dyr til at fremstå totalt overbevisende ud fra samme teknik, som blev brugt til ’Junglebogen’ fra 2016.

Fast & Furious: Hobbs and Shaw

Premiere: 1. august

Fast & Furious-serien tæller ikke færre end otte kapitler, men det hindrer ikke en spin-off-film hist og her.

Vin Diesel har overgivet hovedrolleposten til Dwayne Johnson og Jason Statham, der blev introduceret i hhv. den femte og syvende film, og det umage makkerpar Hobbs og Shaw skal arbejde samme for at stoppe Idris Elbas skurk, der truer menneskehedens fremtid.

Once Upon a Time in… Hollywood

Premiere: 15. august

Leonardo DiCaprio og Brad Pitt udgør det celebre hovedrollepar i mesterinstruktøren Quentin Tarantinos nyeste film.

Charles Manson-bandens mord på skuespillerinden Sharon Tate er baggrunden for fortællingen, der finder sted i Hollywood år 1969, så vi kan forvente et væld af referencer til filmhistorien – noget Tarantino aldrig har været bleg for at inkludere i sine film.

Toy Story 4

Premiere: 29. august

Sommeren afsluttes med et gensyn af de helt store. Nemlig med duoen Woody og Buzz fra Toy Story-filmene, men denne gang tilslutter dukken Forkes sig legetøjets seneste eventyr.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Og så byder sommeren også på Toy Story 4.

Og så byder sommeren også på Toy Story 4.

Kvaliteten har været utrolig høj i de foregående tre film, hvilket tegner godt for fjerde kapitel. At den nyeste film beskrives som en kærlighedshistorie, pirrer blot nysgerrigheden.

Læs om aktuelle og kommende film på kino.dk.

Publiceret 28 April 2019 12:22