Ed A/S lander kæmpe ordre

Region Syddanmarks offentlige udbud om indkøb, support og vedligehold af IT-udstyr er netop blevet afgjort, og det bliver Ed A/S, der fortsat kommer til at løfte opgaven. Aftalen har en værdi på et trecifret millionbeløb.

Artiklens øverste billede
Fra højre: Dan Hvid Ettrup (Product Manager hos Region Syd), Søren Ahlers-Jensen (Product Manager hos Region Syd), Rasmus Flindt (CTO ved Ed A/S) og Peter Tunsted (Key Account Manager ved Ed A/S). Pressefoto

Region Syddanmark og Skødstrup-virksomheden og totalleverandør af IT-løsninger - Ed A/S - underskrev for nylig en kontrakt om indkøb af blandt andet hardware samt service og support. Aftalen løber over fire år og har en forventet værdi på 230.000.000 kroner.

Med cirka 25.000 ansatte er Region Syddanmark den største arbejdsplads i Syddanmark. Aftalen indebærer IT-udstyr, herunder PC’er, skærme og tilbehør, til alle ansatte i Region Syddanmark, især inden for sundhedsområdet, der på den ene eller anden måde har behov for IT-udstyr.

Fokus på service og samarbejde

I forbindelse med tilbudsevalueringen har der specielt været fokus på tildelingskriteriet “bedste forhold mellem pris og kvalitet”.

»Pris er altid et vigtigt element i tilbudsmaterialet, men i dette udbud har service, support og levering også haft en høj prioritet. Det har været en klar fordel, at vi har fokuseret meget på service- og supportdelen i udbuddet, da vi ved, hvor vigtigt det er for en organisation som Region Syddanmark at kunne lave en kontinuerlig og gnidningsfri udskiftning af IT-udstyr. Især på sygehusene, som er i drift døgnet rundt. Samtidig er Ed A/S et danskejet firma, placeret i det jyske, med eget lager og med egne biler, hvilket både betyder mulighed for hurtig servicering, lavere transportomkostninger og mindre påvirkning af miljøet,« siger Rasmus Flindt, partner og CTO i Ed A/S, i en pressemeddelelse.

Ed A/S ligger i Skødstrup. Pressefoto

Det har været en længere udbudsproces, der allerede startede sidste sommer. Og med flere leverandører i spil til udbuddet, var det forløsende endelig at få en afklaring på, hvem der blev tildelt kontrakten.

»Vi har de sidste fem år haft et rigtig godt samarbejde med Region Syddanmark, og derfor er vi glade for og stolte over, at Regionen har valgt at forlænge samarbejdet med os i yderligere fire år. En forlængelse af aftalen er også en anerkendelse af det arbejde, vi lægger i at skabe et stærkt samarbejde. Kvaliteten af produkterne skal selv sagt være i orden, men det er mindst lige så vigtigt, at kunderne får en helt særlig service og support og kan stole på os som samarbejdspartner,« siger Rasmus Flindt.

Bæredygtigt perspektiv

Med indkøb af nyt IT-udstyr skal Region Syddanmark også forholde sig til, hvad der skal ske med det gamle udstyr. Her vægtede det højt i tilbudsmaterialet, at ed A/S kunne stå for tilbagekøb af de eksisterende PC’er, som vil blive håndteret i egne faciliteter hos ed A/S, hvor 92 procent af alt IT-udstyr bliver genanvendt efter en sikker datasletning.

Et stort fokus hos ed A/S er netop Corporate Social Responsibility og miljø, som er en vigtig del af virksomhedens værdisæt og forretning. Derfor lå det også lige for at tilbyde CTO-certificerede produkter, som udbuddet også lagde op til. CTO er en IT-bæredygtighedscertificering, som sikrer, at alle led i produkternes værdikæde overholder sociale og miljømæssige standarder.

Fra højre: Dan Hvid Ettrup (Product Manager hos Region Syd), Søren Ahlers-Jensen (Product Manager hos Region Syd), Rasmus Flindt (CTO ved Ed A/S) og Peter Tunsted (Key Account Manager ved Ed A/S). Pressefoto

»Vi arbejder med ansvarlige leverandører, der alle arbejder seriøst for at udvikle deres produkter i en så bæredygtig retning som muligt. Og det er noget, vi vægter højt i samarbejdet med vores leverandører. Fokusset på det bæredygtige aspekt er blot et af flere parametre, der gør Region Syddanmark og ed A/S til et godt match,« fastslår Rasmus Flindt.

Den nye aftale løber frem til efteråret 2026.

Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores nyhedsbrev for at få dagens lokale tophistorier. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

ksa

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.