Aarhusiansk IT-firma leverer stærkt årsregnskab: »Overstiger forventningerne«

IT-firmaet Ed A/S, som ligger i Skødstrup, er kommet meget stærkt ud af pandemiens udfordringer, viser det netop offentliggjorte årsregnskab.

Artiklens øverste billede
Ed A/S ligger i Skødstrup. Pressefoto

På trods af udfordringer i kølvandet på pandemien med den globale leverancesituation og en forenklet ejerstruktur, kan Ed A/S, se tilbage på et år i stærk vækst.

Virksomheden, der er beliggende i Skødstrup, har netop offentliggjort årsregnskabet for 21/22 med et resultat på 10.081.795 kroner før af- og nedskrivninger. Der er dermed tale en omsætningsvækst på 97,5 millioner kroner svarende til 30 procent og en tilvækst i bruttoresultat på 12,2 millioner kroner.

»Der er tale om et årsresultat, som betydeligt overstiger forventningerne angivet i Ed A/S’ årsrapport for 20/21. Den positive udvikling skyldes i høj grad en udvidet kundebase på mere end 20 procent. Det er væsentligt at nævne, at vi vækster uden at gå på kompromis med visionen om at levere den bedste kundeservice. I denne forbindelse har vi blandt andet haft særligt fokus på at udvide andelen af vores kundevendte bufferlagre for at garantere leverancesikkerheden, og tage hensyn til fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder,« siger CEO hos Ed A/S, Michael Klintby.

CEO hos Ed A/S, Michael Klintby. Pressefoto

Ed A/S har i årets løb fortsat deres massive investeringer i at ruste virksomheden til yderligere profitabel vækst i fremtiden. De har stiftet søsterselskabet Ed Services A/S, som tilbyder finansielle services i sammenhæng med Ed A/S’ ydelser. Ydermere er der sket ændringer i selskabets ejerstruktur, således at ejerandelene fordeler sig som følger: Philip Davidsen Holding ApS ejer 60 procent, Flindt Group ApS ejer 20 procent og Ed A/S ejer 20 procent af egne aktier.

Samfundsansvar

I lyset af Ed A/S’ vision om at være ”Danmarks bedste arbejdsplads, der leverer verdens bedste kundeservice” vil virksomheden fortsat arbejde målrettet med kultur- og organisationsudvikling som strategisk fokusområde. Herunder rekruttering og fastholdelse af medarbejdere, og som et nyt tiltag kan virksomheden endelig dele 10 procent af overskuddet før skat gennem en anciennitetsmodel for medarbejderne.

Ed A/S har i længere tid haft fokus på både samfundsansvar og bæredygtighed, hvilket har ført til certificeringer på DS 49001 (CSR) og ISO14001 (miljø). Endvidere har de i regnskabsåret påbegyndt certificeringer på ISO9001 (kvalitet) og ISO27001 (IT- og informationssikkerhed), hvilket understøtter det aktuelle fokus på sikring mod cyberangreb.

I regnskabsåret 22/23 forventes Skødstrup-virksomheden at få et positivt resultat før skat i niveauet 12 millioner kroner. Herunder en fortsat tilvækst af nye kunder på 20 procent samt en tilsvarende omsætningsvækst på ligeledes 20 procent. Yderligere vil Ed A/S have et fortsat fokus på digitalisering og opdatering af deres digitale platforme og digitale samhandelsmuligheder.

Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores nyhedsbrev for at få dagens lokale tophistorier. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

ksa

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.