Firmaet bag Atrium i Aarhus er under konkursbehandling

Coronapandemien har været hård ved selskabet bag kendt Aarhus-restaurant, der nu er under konkursbehandling.

Artiklens øverste billede
Kokkene Søren Jakobsen (tv.) og William Jørgensen og hotelejer Mads Richard Pedersen fra Hotel Royal indgik i 2019 et samarbejde om al forplejning samt hotellets restaurant, som siden har været Atrium. Den er nu under konkursbehandling. Arkivfoto: Stine Rasmussen

Få måneder efter, at de aarhusianske kokke Søren Jakobsen og William Jørgensen var ved at miste deres Michelin-restaurant Gastromé til en konkurs, er det samme ved at ske for deres anden anerkendte restaurant Atrium. Fredag i sidste uge blev den således taget under konkursbehandling.

Det bekræfter Søren Jakobsen og kurator Morten Moltke Nygaard over for Finans.

En måned efter Gastromés konkurs i marts måned lykkedes det for de to kokke sammen med investeringsselskabet Lyngså Invest med ejer Lars Jørgensen at købe konkursboet og dermed drive restauranten videre i et nyt selskab. Det samme, håber Lars Jørgensen, kan lade sig gøre for Atrium.

»Selskabet bag restauranten (Atrium, red.) var ikke i stand til at fortsætte efter corona. Jeg har en interesse i at se, om vi kan drive restauranten videre, og det forventer jeg, at vi kan finde en løsning på. Vi skal have lavet en endelig løsning med konkursboet, som selvfølgelig skal have nogle penge. Derfor er det heller ikke helt på plads endnu,« siger Lars Jørgensen til Finans.

Atrium modtog i 2020 en Michelin Plate.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Øvrige cookies, det gør du her: opdater dit samtykke.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen