Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Der skal være bedre adgang til Aarhusbugten i båd

Artiklens øverste billede
Modelfoto: Adobe Stock

Aarhus Kommune har en fantastisk beliggenhed langs Aarhusbugten. Nærheden til bugt og vand er med til at gøre Aarhus til Aarhus. Derfor er det også vigtigt, at vi understøtter aarhusianernes mulighed for at bruge Aarhusbugten.

Aarhusbugten kan bruges til mange ting. Nogle bader hele året rundt. Andre nøjes med en tur i vandet om sommeren. Der kan svømmes længere ture. Der kan fiskes, padles og sejles med alt lige fra vandscooter til Molslinjen. Mulighederne er mange.

Som følge af coronakrisen har flere fået båd. Aarhusianerne vil naturligt nok gerne mere ud i naturen og herunder hører selvfølgelig også Aarhusbugten. Det øgede antal både presser imidlertid kommunens eksisterende slæbesteder og bådpladser.

Jacob Søgaard Clausen er medlem af Aarhus Byråd for Danmarksdemokraterne. Arkivfoto.

Det har betydet, at flere slæbesteder er blevet lukket ned for offentligheden og kun er åbne for medlemmer af den lokale forening. Det betyder desværre, at aarhusianernes mulighed for at bruge bugten med båd over de senere år er blevet forringet.

Derfor har Danmarksdemokraterne sammen med Venstre foreslået, at der skal igangsættes en række initiativer for at vende udviklingen. I byrådet var der stor opbakning til vores forslag, og nu begynder arbejdet med at undersøge mulighederne med fokus på behov og udviklingspotentiale for flere slæbesteder og bådpladser.

Målet er klart. Der skal skabes bedre adgang til Aarhusbugten.

Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores nyhedsbrev for at få dagens lokale tophistorier. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.