Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Maria Lucia, Mads Vad, Nils Malmros og Lars Østergaard er allerede med. Nu er du også inviteret

Hver dag er byens to store aviser, Århus Onsdag og JP Aarhus, optaget af Aarhus og de mennesker, der i stort og småt er med til forme byen. Som seriøse medier har vi en forpligtelse til at gøre det med et kritisk blik. Historier, der kaster lys over strid, snyd og synd er vigtige, men indrømmet; de risikerer af og til at overskygge noget af alt det gode, der trods alt også er en del af Aarhus.

For hvad med det, der begejstrer os? Den nænsomme renovering eller spændende nye bygning. Det smilende butikspersonale. Den frivillige, der med ildhu driver fællesskaber. Naboen der hver lørdag samler kvarterets skrald. Flirten i fredagsbaren. Oplevelserne foran scenen og på museerne. De spæde, grønne fremskridt og slagteren, der stadig kan sit håndværk.

Århus Onsdag og JP Aarhus har sammen skabt årets store begivenhed, Aarhus Hylder. Aarhus Hylder skal minde os alle om det herlige i dele af byens fundament; kulturen, ildsjælene, de gode shoppingoplevelser, kærligheden, den gode service, arkitekturen, de grønne initiativer samt det gode madhåndværk.

Aarhusianerne kan komme med forslag til, hvem der nomineres i hver af i alt otte kategorier. Herefter vil en jury af stærke Aarhus-profiler udpege fem nominerende i hver kategori og så er det ellers op til aarhusianerne at afgøre, hvem der skal løbe af med titlen ”Vinder af Aarhus Hylder 2021”. Kåringen sker sidst i september og i mellemtiden kan du, udover at deltage i indtipningen og afstemningen, glæde dig over en masse godt læsestof om lyspunkterne i Aarhus, der er værd at hylde.

Efter en lammende nedlukning trænger vi til leben i gaderne, virkelyst, blomstrende forretninger, levende kulturinstitutioner og foreninger med fællesskab. Så kære aarhusianer. Du er hermed inviteret til at hylde byen og dens virksomme borgere. Vær med til at fejre Aarhus og noget af det, der gør den til Smiltes By. Du kan læse meget mere i dagens udgave af Århus Onsdag og komme med dine forslag på aarhushylder.dk.

Aarhus Hylder - hylder Aarhus.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen