Asim Oguz er manden bag Pita & Burger Master, som er placeret, der hvor Dominos Pizza lå før - lige overfor Fitness World ved Hasle Torv på Viborgvej 148.

Asim Oguz er manden bag Pita & Burger Master, som er placeret, der hvor Dominos Pizza lå før - lige overfor Fitness World ved Hasle Torv på Viborgvej 148. Foto: Anders Michaelsen

Ny pita- og burgerbar ved Hasle Torv laver pita efter mormors opskrift

Asim Oguz har haft succes med at drive pizzeria i Stevnstrup, nu har han åbnet 'Pita & Burger Master' i Hasle

Af
Anders Michaelsen

Ved Hasle Torv, der, hvor der engang lå en Dominos Pizza, ligger nu en pita- og burgerbar. Det er Asim Oguz, der er flyttet ind, og har åbnet forretningen 'Pita & Burgermaster', som har stået åben i godt og vel to måneder nu. Her står menuen både på pita, burgere, pizzaer, grillretter og salatbar. Men det er, som navnet indikerer, pitaerne og burgerne, der spiller hovedrollen, og som kan bestilles med mange forskellige typer kød og dressinger.

"Vi laver hjemmelavede pitabrød efter min mormors opskrift. Pitabrødet skiller sig ud fra mange steder, der bruger majsmel. Vi bruger durummel, som i mormors opskrift. Og burgerbollerne er friske fra Bazar Vest, hvor de laver rigtig gode burgerboller," siger Asim Oguz.

Udover pitaen, anbefaler Asim Oguz bacon-cheeseburgeren

Udover pitaen, anbefaler Asim Oguz bacon-cheeseburgeren Foto: Anders Michaelsen

Han forklarer, at mormor også var forbi inden åbningen og minutiøst inspicere, at ingredienser, hæve- og hviletider for dejen, holdt sig til hendes originale tyrkiske opskrift.

Attraktivt sted

Asim Oguz er født og opvokset i Aarhus og er egentlig udlært klejnsmed, men faren, som har drevet et pizzeria, har inspireret Asim Oguz til også at gå ind i madbranchen. Inden 'Pita & Burgermaster' har han de sidste to år drevet Stevnstrup Pizza og Grill nær Langå. Men Aarhus har altid trukket i ham.

"Jeg har altid haft lyst til at prøve noget i Aarhus. Det lidt noget andet i byen end i en landsby. I landsbyen har du mange trofaste kunder, og jeg har kørt et pizzeria der, fordi det manglede. Men jeg fik også lyst til at åbne en pitabar, og jeg synes, det er en attraktiv placering her i Hasle. Hvis du skal have pita i Aarhus, skal du ind til byen eller ud til Aarhus Nord. Hverken i Brabrand, Tilst og Hasle har der rigtig været noget pitasted," siger Asim Oguz ejer af 'Pita & Burger Master'.

'Pita & Burger Master' har åbent mandag til søndag fra klokken 15 til 21, men vil snart prøve at holde natåbent om fredagen og lørdagen.

Publiceret 03 March 2019 08:00