Kvindenetværk i vestbyen, blandt andre Aktiv Kvindeforening, arbejder hårdt på at få realiseret planen om et foreningsbaseret fitnesscenter i Globus1

Kvindenetværk i vestbyen, blandt andre Aktiv Kvindeforening, arbejder hårdt på at få realiseret planen om et foreningsbaseret fitnesscenter i Globus1

Første skridt taget til forenings-fitness i Gellerup

Gellerup bliver første integrationsområde med foreningsbaseret fitnesscenter

Af
Af Grethe Bo Madsen

Selvom kun 30 mødte op til borgermødet i Globus1 om et foreningsbaseret fitnesscenter i Gellerup, arbejder en interessegruppe på 12 personer videre med projektet.
Gruppen blev nedsat ved borgermødet 19. august, og har som primær opgave at fastlægge en tidsplan for projektet samt at få de mange forskellige foreninger i området til at bakke op om projektet.
"Interessegruppen skal i gang med at kikke på en tidsplan for, hvornår det nye center kan åbne. Der skal lægges strategier for rekruttering af instruktører og der skal tænkes tanker i forhold til, hvordan de mange interessenter i projektet kan samles i én forening. Senere vil der blive indkaldt til en stiftende generalforsamling for den nye forening, som så endelig kan gå i gang med sit arbejde," forklarer Henriette Gaardbo, Idræts- og integrationskonsulent i Globus1.
Interessegruppen består hovedsagligt af kvinder, og det er da også i høj grad kvindenetværk i vest, ikke mindst Aktiv Kvindeforening, der har presset på for at få gennemført projektet.
Alle interesserede er velkomne til at møde op til interessegruppens første mødedag søndag 13. september kl. 13.00-16.00 i Globus1.
Projektet kan følges på Globus1's hjemmeside:globus1.dk

Publiceret 04 September 2009 08:00