Jens-Erik Jørgensen fra Fary Lochan har fået hjælp af en gruppe studerende i Viby.

Jens-Erik Jørgensen fra Fary Lochan har fået hjælp af en gruppe studerende i Viby.

Studerende udtænker nye forretningskoncepter

400 Viby-studerende har løst opgaver for forskellige virksomheder

Af
Camilla Olesen

Studerende fra 12 forskellige uddannelser på Erhvervsakademi Aarhus i Viby har udtænkt nye produkter og forretningskoncepter til erhvervslivet.
De har haft 48 timer til at løse opgaverne og har arbejdet sammen i grupper på tværs af forskellige uddannelser, så markedsføringsøkonomer for eksempel har arbejdet sammen med jordbrugsteknologer, multimediedesignere og datamatikere.
Det er cases som en whisky-park, et madkoncept for Møllerup Gods og en plan for udvidelse af bolsje-produktionen hos Stilling Naturbolsjer, de 400 studerende er blevet stillet overfor.
Whiskyproducent Jens-Erik Jørgensen fra Fary Lochaen Destilleri A/S ville for eksempel gerne have hjælp til at udtænke et koncept for, hvordan han etablerer en oplevelsespark på sit destilleri i Give.
”Jeg sagde straks ja til at være med, da jeg mener, at vi som virksomhed har en forpligtelse til at støtte unge under uddannelse og samtidig tror, at det kan gavne at få kreative, friske øjne til at kigge på vores forretning,” siger Jens-Erik Jørgensen, i en mail til Lokalavisen.

Publiceret 12 November 2015 08:00