Kagens dag i nye klæder

Billetsalget er begyndt til Kagens Dag 19. maj, der ud over det sædvanlige overflødighedshorn af kager byder på en række nye tiltag

Det bliver et sandt kageorgie i Rådhushallen på Århus Rådhus, når Århus Amts Bagerlaug igen i år byder lækkersultne borgere inden for til Kagens Dag tirsdag d. 19. maj. Men ikke alt er som det plejer, for arrangørerne bag har i år tilført arrangementet et ekstra lag glasur for, at kageelskernes juleaften nu bliver endnu bedre og mere hyggelig. I år deles arrangementet op i tre dele, så de mange kageglade århusianere bliver lukket ind i hold á ca. 250. På den måde håber Århus Amts Bagerlaug, at alle kan nå at smage på godterne i hyggelige og rolige omgivelser.
»Sidste gang blev kagebordene ryddet på halvanden time, og der var næsten kamp om kagerne blandt de 900 gæster. Nu håber vi, at folk kan nå at smage lidt forskelligt og hygge sig med det i stedet for at storme ind og skrabe en masse i sig, siger oldermand i Århus Amts Bagerlaug,« Henning Andersen.

Kun forsalg

Tidligere foregik billetsalget i døren, når Kagens Dag åbnede, og de små 1.000 kagehungrende århusianere skabte nærmest kaotiske tilstande. Derfor kan billetterne i år kun købes i forsalg i Århus Stiftstidendes reception på Banegårdspladsen. Her kan man så vælge, om man er lækkersulten kl. 13, kl. 15 eller kl. 16.30.
Kage-dagens overskud går igen i år til Børnecancerfornden, og sidste gang indbragte Kagens Dag i Århus 30.000 kroner. Ved åbningen af Kagens Dag 19. maj kl. 13 vil oldermand for Århus Amts Bagerlaug, Henning Andersen, overrække et forhåbentligt endnu større beløb til de kræftramte børn på Skejby Sygehus.

Publiceret 29 April 2009 09:00