Politirapporten:

Færdselsuheld med stor materiel skade

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Der skete et færdselsuheld torsdag kl. 08.31 på Skanderborgvej i Aarhus. En 72-årig kvindelig bilist påkørte en 53-årig kvindelig bilist bagfra, da den 53-årige var ved at svinge til højre ind på en tankstation. Ingen personer kom umiddelbart til skade ved sammenstødet. Der skete betydelig materiel skade. Den 72-årige blev sigtet for ikke at have vist agtpågivenhed og holde afstand til den forankørende bil.
 
Andre nyheder fra politiets døgnrapport:
En 19-årig mand blev i går kl. 21.30 anholdt og sigtet for narkokørsel, efter han blev standset af en patrulje på Edwin Rahrs Vej i Brabrand.
LÆS OGSÅ: Politiet slog dør ind til lejlighed på Vestre Ringgade
En 21-årig mand blev i nat kl. 01.45 anholdt og sigtet for narkokørsel på Silkeborgvej i Åbyhøj. Manden erkendte, at han havde røget et par joints, men at han ikke følte sig påvirket.
 
En 50-årig kvinde fik i går kl. 21.30 uventede gæster i form af nogle betjente fra Østjyllands Politi. De havde fået et tip om, at kvinden muligvis havde stoffer i hjemmet på Kridthøjvænget i Højbjerg, og det viste sig at være rigtigt. Efter at have gennemsøgt lejligheden fandt betjentene en mindre mængde skunk og spor af kokain, og den 50-årige kvinde blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko.
LÆS OGSÅ: Eksplosion i Risskov 
Indbrud i private hjem:
På Drosbjerg i Viby begået mellem onsdag 17. januar kl. 16.45 og torsdag 18. januar kl. 06.55
På Holmevej i Højbjerg begået torsdag mellem kl. 08.00 og 10.00
jr
 

Publiceret 19 January 2018 19:00