Video:

Slutspurt for Multihus Hjortshøj - 1,5 millioner kroner fra målet

Ny dør-til-dør-kampagne skal skaffe de sidste penge til Multihus Hjortshøj, der kan stå klar til brug i slutningen af 2018

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Det er nu eller aldrig. Et nyt samlingssted for idræt og kultur i hastigt voksende Hjortshøj er ret tæt på at blive virkelighed i form af et multihus, som i alt vil koste 18,5 millioner kroner og blive på 2.300 kvadratmeter.
Helt konkret mangler der 1,5 millioner lokalt indsamlede kroner. De resterende 17 millioner kroner er i hus gennem kommunale tilskud, fonde og lån.
Derfor sælges der nu folkeaktier på livet løs.
“Folkeaktierne handler om, at vi gerne vil fortælle medborgerne i Hjortshøj, hvor langt vi rent faktisk er med multihus-projektet. Det er kommet bag på os, at rigtig mange ikke ved, at vi er meget tæt på at få realiseret drømmen om et multihus,” siger Mads Brahe Fredberg fra Multihus Hjortshøjs støtteforening.

30 indsamlingsruter

I løbet af de næste par uger vil der være en gruppe af frivillige, der vil komme rundt og banke på hver eneste dør i lokalsamfundet for at sælge en folkeaktier til enten 1.500, 2.500 eller 5.000 kroner.
“Vi har lavet 30 ruter og regner med at have været hele vejen rundt på en måned, og dér har vi et mål om, at der skal være solgt mindst 500 folkeaktier,” siger Sine Løkke Madsen fra bestyrelsen i Multihus Hjortshøjs støtteforening.
Hun oplyser, at man sagtens kan gå sammen og være flere om en folkeaktie, ligesom lokale firmaer naturligvis også er velkomne til at støtte projektet gennem sponsorater.
Der er allerede solgt en del af folkeaktierne, og det viser ifølge de to bestyrelsesmedlemmer, at byen er klar til at bakke op om projektet, der har været i gang i rigtig mange år.
“Vi skal have samlet pengene inden 1. juli. Hvis ikke det sker, er det ikke sikkert, at projektet bliver til noget. Men vi er fortrøstningsfulde, og vi tror på at med de få nye tiltag, vi har gjort for at gøre opmærksomme på, hvor langt vi er, har gjort så stor effekt, at vi er sikre på, at vi når i mål,” fastslår Mads Brahe Fredberg.

Vil stå færdigt ultimo 2018

Når pengene er samlet ind kan et multihus i Hjortshøj med idrætshal, café og køkken, omklædningsrum og fitness stå klar til brug i slutningen af 2018.
Læs mere om projektet her

null

Publiceret 21 March 2017 12:00