Ny direktør hos Fuzion

Lisbeth Nyborg sætter sig nu i stolen som administrerende direktør i it-virksomheden Fuzion A/S med hovedsæde i Skanderborg

Fuzion A/S er Vestdanmarks største datacenter og tilbyder løsninger inden for infrastruktur, hosting og housing. Tre år i træk er Fuzion kåret som gazellevirksomhed på grund af kraftig vækst. "Der skal være fuld fokus på salget samtidig med, at vi ønsker at styrke virksomheden gennem en strømlining af arbejdsgangene," siger bestyrelsesformand Claus Berner, Fuzion som begrundelse for, at Lisbeth Nyborg til februar indtræder som administrerende direktør for Fuzion, og at en af ejerne bag Fuzion, Morten Klank, indtager posten som salgsdirektør. "Lisbeth Nyborg kender Fuzion ud og ind efter at have siddet i bestyrelsen siden 2006 og efter at have arbejdet i virksomheden som konsulent gennem et halvt år. Hun er en yderst kompetent og vellidt leder, der er rigtig god til at se og udnytte hele potentialet i en virksomhed, der vækster," siger Claus Berner.

Den nye direktør

Lisbeth Nyborg er 47 år og har siden 2003 haft egen virksomhed inden for forretnings- og organisationsudvikling i mindre og mellemstore virksomheder. Før den tid arbejdede hun 13 år som produktchef i Dansk Supermarked. I en årrække har hun desuden været ansat som henholdsvis indkøbs- og logistikchef samt som direktør i både produktions- og handelsvirksomheder. Morten Klank, som er medejer og stifter af virksomheden, vil fremover fokusere på salget. "Jeg glæder mig til at kunne hellige mig salget helt og kunne overlade det daglige ledelsesansvar til Lisbeth Nyborg, som jeg har stor tillid til. En fortsat vækst kræver, at vi er skarpe på salgsarbejdet," siger Morten Klank.

Publiceret 13 January 2010 15:00