Helsekonsulent i God Balans, Grethe Andreasen, tager i bogstaveligste forstand hånd om vægten.

Helsekonsulent i God Balans, Grethe Andreasen, tager i bogstaveligste forstand hånd om vægten.

Overvægtige kommer fra alle samfundslag

Det er ikke en bestemt type mennesker som er overvægtige, men et fælles kendetegn for mange er, at de ikke er særlig vedholdende.

Af
Af Mogens Greve

Fitness Sundhedscenter Egå/Risskov ligger i et område, hvor der bor mange veluddannede.
Nogen af dem har også tilmeldt sig God Balans for at komme af med overflødige kilo.

Naturlig følge

"Det er ikke en bestemt type mennesker eller mennesker fra bestemte samfundslag som er for tykke," fortæller helsekonsulent i God Balans, Grethe Andreasen.
"Det er en naturlig følge af, at vi har til huse i et område med mange veluddannede beboere, at nogen af dem også er blandt kursisterne på God Balans."
Hun fortæller, at et fælles kendetegn for mange overvægtige er, at de ikke er særlig vedholdende, og at det rent mentale derfor er en væsentlig del af at tabe sig og holde fast i sunde kost- og motionsvaner.

Brændende ønske

God Balans er et svensk koncept som bruges af Dansk Fitness med fokus på at opnå en god næringsbalance, en god fysisk balance og en god mental balance.
"Den mentale del er afgørende for, at man kan bevare sit vægttab. Man skal sætte sig et mål, man skal have et klart billede af, hvad man vil bruge sit mål til - og man skal have et brændende ønske om at nå derhen.

God Balans

Fitness Sundhedscenter Egå/Risskov holder informationsmøde om God Balans mandag 25. januar kl. 18.30.

Publiceret 12 January 2010 08:15