Flere lokalsamfund og interessenter efterlyser idrætsfaciliteter for at få plads til deres medlemmer. Det sætter Lokalavisen Aarhus fokus på. Fotocollage.

Flere lokalsamfund og interessenter efterlyser idrætsfaciliteter for at få plads til deres medlemmer. Det sætter Lokalavisen Aarhus fokus på. Fotocollage.

Idrætsfaciliteter i Aarhus: Hvad mangler du svar på?

Lokalavisen Aarhus kører i øjeblikket en artikelserie om manglende idrætsfaciliteter i Aarhus Kommune og vil gerne giver læserne indflydelse på, hvad vi skriver i avisen

Af
Kim Skovrup Andersen

I den kommende tid sætter Lokalavisen Aarhus fokus på kommunens idrætsfaciliteterne i en række artikler.

En analyse fra Sport og Fritid peger på et behov for, at der skal være et udbygningsbehov på 32 boldbaner, hvis den gennemsnitlige facilitetsdækning fra 2015 skal fastholdes. Den er på 1.500 indbyggere per boldbane. Hvis man kigger på udbygningsbehovet for idrætshaller, er det tilsvarende nødvendigt at opføre 22 idrætshaller.

Vi vil gerne hjælpe med at undersøge de spørgsmål, du måtte have i forhold til idrætsfaciliteter i dit lokalsamfund.

Stil dit spørgsmål i formularen her i det nedenstående. Vi følger løbende med på redaktionen og lader vores næste artikler svare på udvalgte spørgsmål fra jer læsere. Vælger vi at undersøge dit spørgsmål, vil vi kontakte dig og høre om baggrunden for din undren - du vælger selv, om du vil være en del af artiklen. Vi prioriterer en nysgerrig, løsningsorienteret og åben journalistik og vil som altid prioritere spørgsmål ud fra det.

Artiklerne vil kunne læses her på hjemmesiden og som udgangspunkt komme med i avisen.

Publiceret 10 June 2020 06:00