Alt vores mad fra Miss Green.

Alt vores mad fra Miss Green. Foto: Aarhus Update

Madanmeldelse: Gabende langsomt tempo hos Miss Green

Der er et spændende menukort hos Miss Green, men der er plads til forbedringer

Af
Vicky Mørch

madanmeldelse Miss Green er en fin, lille take-away biks, som ligger i den travle Nørrebrogade. Her er det nemt at svinge forbi og hente dagens frokost eller spise den på stedet. I lokalet ved siden af er der nemlig hyggeligt indrettet som en lille café.

Sløv betjening

Vi bestilte maden som takeaway på en dag, hvor der ikke var travlt hos Miss Gren. Alligevel måtte vi desværre vente ret lang tid på maden, så vi fik en gratis sodavand med på grund af den lange ventetid.

Personalet var ineffektive og virkede usikre på benene. Da vi fik maden, måtte vi også gøre dem opmærksom på, at der manglede en juice og en dessert. Ikke god stil. Måske var de nyansatte, men det gik utrolig langsomt.

Lidt brød.

Lidt brød. Foto: Aarhus Update

Friske og farverige drikkevarer

Hos Miss Green er der et stort og spændende udvalg af friske drikkevarer, som bliver lavet på stedet. Der er fire kategorier: power-juice, koldpresset juice, frugt smoothie og proteinshake - og vi prøvede én af hver.

Vi blev anbefalet en Greenius, som er en power-juice lavet på æble, ananas, agurk, spinat, citron, kiwi og mynte. Den var god og velafbalanceret i smagen med en lækker smag af mynte. Man kunne smage alle elementerne, så den indfriede, hvad den lovede.

Deres koldpresset juice, Happiness, havde en virkelig flot, rød farve. Den smagte fint, men det var mest smagen af jordbær, der trængte igennem. Man kunne godt ønske sig, at de andre elementer som ananas, æble og mynte fik lidt mere taletid.

Life-bowlen.

Life-bowlen. Foto: Aarhus Update

Af deres frugt smoothies prøvede vi Green Miss. Den havde en meget tyk konsistens, og den blev desværre lidt kedelig. Der var avokado og banan i, som er nogle milde smage - så den kunne i den grad bruge noget smagsforstærkende.

Proteinshaken, Peanut, var nærmest en lille dessert i sig selv. Den var sød, men ikke for sød. Helt enkelt bare god og velafbalanceret - og lækkert med lidt knas i bunden.

Salat bowls med spændende elementer

Vi prøvede to af deres salat bowls, Life og Veggie. Desværre havde de ikke længere kylling, så Life-bowlen blev kun med tun. Men kyllingen manglede faktisk ikke - tunen var en lækker tunmousse med dild og kunne sagtens stå alene. Life-bowlen var generelt fyldt med mange spændende ting, for eksempel en ærtemix med lidt spidskommen og soltørret tomattapenade. Det var en spændende og lækker salat.

Veggie-salaten var med falafler, som var for tørre. Ellers var salaten ganske udmærket, og det var godt tænkt at bruge radiser. Man kunne smage, at det er gode råvarer. Til de to salat-bowls fik vi to dressinger til. De smagte fint, men var lidt fede til en salat.

Veggie-salaten.

Veggie-salaten. Foto: Aarhus Update

Life-bowlen.

Life-bowlen. Foto: Aarhus Update

Point for perfekt sandwich

Sandwichen var med laks og urtedressing, som er en virkelig god kombination. Der var både sprødt, blødt og cremet - og det er fedt at få en sandwich, hvor der er tænkt over konsistenserne. Der var også rødkål i, og det er et godt valg, for det giver sprødhed. Sandwichen var lige, som den skulle være.

Sandwich.

Sandwich. Foto: Aarhus Update

Kaffe med sødt

Cafe Latten var også, som den skulle være - den smagte godt og havde en god drikketemperatur.

Cafe latte.

Cafe latte. Foto: Aarhus Update

Vi skulle selvfølgelig også afprøve stedets søde indslag i form af en raw ball. Det er en simpel og enkel dessert, som primært smager af havregryn og dadler. Den er meget sød og tung, så den måtte egentlig gerne være mindre - vi var nemlig to om én - og det passede fint.

Raw ball.

Raw ball. Foto: Aarhus Update

Hvad var prisen?

Power-juice til 44 kr.

Koldpresset juice til 44 kr.

Frugt Smoothie til 44 kr.

Proteinshake til 44 kr.

Cafe Latte til 35 kr.

Salat Bowl - Life til 65 kr.

Salat Bowl - Veggie til 65 kr.

Sandwich m. laks til 50 kr.

Raw Ball til 17 kr. stykket

I alt kostede det 408 kr.

Mad og drikkevarer til én person er omkring 100 kr.

Indretningen hos Miss Green.

Indretningen hos Miss Green. Foto: Aarhus Update

Miss Green set udefra.

Miss Green set udefra. Foto: Aarhus Update

Vurdering

Miss Green har et spændende menukort - og maden er rigtig lækker her.

Nogle steder kunne man med rette finjustere lidt, og det var særdeles ærgerligt, at kyllingen manglede, for den indgår i ret meget af deres mad.

Der er også plads til forbedringer hos det lidt sløve personale. Det holder ikke, at man arbejder i så lavt gear. Men overordnet set er det god mad, og man får pænt meget for pengene.

Miss Green

  • Nørrebrogade 4
  • 8000 Aarhus C

Publiceret 13 December 2019 07:00