Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Trafikken i Aarhus:

HVAD MANGLER DU SVAR PÅ?

Lokalavisen Aarhus inviterer dig med til at have indflydelse på, hvad vi skriver i avisen

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

trafik De næste måneder stiller vi her på Lokalavisen Aarhus skarpt på trafikken i og omkring Aarhus. Aarhus Kommune med rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek (V) i spidsen har netop lanceret en visionsplan til 16 milliarder kroner, der skal modernisere trafikken. Men en ting er store visioner, noget andet er den virkelighed, vi hver især oplever hver dag som trafikanter. Vi er overbeviste om, at I læsere har mindst lige så vigtige spørgsmål om trafikken, som vi har på redaktionen - derfor beder vi om din hjælp til at undersøge de spørgsmål, der undrer dig.

(Artiklen fortsætter under afstemningen)

Stil dit spørgsmål i formularen her på siden. Vi følger løbende med på redaktionen og lader vores næste artikler svare på udvalgte spørgsmål fra jer læsere. Vælger vi at undersøge dit spørgsmål, vil vi kontakte dig og høre om baggrunden for din undren - du vælger selv, om du vil være en del af artiklen. Vi prioriterer en nysgerrig, løsningsorienteret og åben journalistik og vil som altid prioritere spørgsmål ud fra det.

Artiklerne vil fremgå af vores nyhedsbrev, kunne læses her på hjemmesiden og som udgangspunkt komme med i avisen. Spørgsmålene vil også sætte dagsordenen for et debatmøde, som Lokalavisen Aarhus afholder på DOKK1 5.november, hvor alle med interesse for trafikudviklingen kan diskutere udfordringerne med blandt andre Simsek.

Hjælp os på vej - din vej - og lad os sammen sætte fokus på de spørgsmål, der optager jer ude i trafikken.

Publiceret 08 October 2019 08:33