Take away-sushi fra Bluefin.

Take away-sushi fra Bluefin. Foto: Aarhus Update

Madanmeldelse af Bluefin Sushi: Vi skal jo lige igang, og ja, ting tager tid - sådan er det!

"Desværre var vi ikke helt oppe at ringe over Bluefin," lyder det fra madanmelderen

Af
Jan L. Pedersen

madanmeldelse Det er ikke hver dag, at vi oplever sushiris, som ikke har fået nok. Det skete forleden, da vi bestilte en omgang sushi. Det var en stor omgang sushi som takeaway fra Bluefin Sushi Aarhus. Bluefin Sushi ligger i Borggade 4, og her er der en stor og nyindrettet restaurant, som også laver takeaway.

Sushi er genial som takeaway

Vi bestilte to menuer. Der var rigeligt mad til tre personer, selvom vi kun var to, der skulle teste det. Vi valgte to menuer. Den ene var en “Single Upgrade” menu med 18 stykker til 199 kroner. Det var hovedsageligt uramaki, fire stykke med creamy laks, fire stykker med lime laks og otte sparkling ebi. Udover det var der to sticks; en kylling med teriyaki og en med laks med teriyaki.

Næste valg var “Best Value” menu til to personer og med 32 stykker til en pris på 299 kroner. Her var der otte af følgende uramaki california, crunchy ebi og creamy laks plus otte stykke hosomaki med spicy tun.

Vi bestilte to menuer.

Vi bestilte to menuer. Foto: Aarhus Update

Der var masser af mad.

Der var masser af mad. Foto: Aarhus Update

Det visuelle var i orden.

Det visuelle var i orden. Foto: Aarhus Update

Det visuelle var i orden. Der var ikke rod i anretningen. Den var præsentabel og indbydende. At vi, der ikke var nigiri, var vores egen skyld. Men det gør ikke oplevelsen med det, vi fik bedre, at vi ikke bestilte andet end, det vi gjorde.

Fisken var frisk, og den smagte godt. Flere af stykkerne faldt igennem, fordi risene ikke havde fået nok. Det var hårdt, hvilket i sushien er tæt på en katastrofe. Dog skal det siges, at der ikke var tale om hele leveringen, men kun dele af den. Men det er klart at en hårde ris i et stykke sushi er no go. Ud over det, var det en ensformighed vi så. Jeg synes, menuen var for ens. Men vi havde jo selv bestilt den. Generelt manglede der smag i sushien. Mere salt i sushien havde gjort underværker.

20 kroner i levering - flot pris

Jeg elsker, når man kan få leveret sin mad. Det var i gennem Just Eat vi bestilte. Jeg ved ikke, hvem der kom med maden, men den kom fem minutter før aftalt tidspunkt. Det er i orden. Prisen for levering var kun 20 kroner, hvilket var i den lave ende. Det kunne ikke betale sig at hente den selv.

Bluefin i Borggade 4 i Aarhus.

Bluefin i Borggade 4 i Aarhus. Foto: Aarhus Update

Vores regning

Vores retning løb op i 518 kroner plus et håndteringsgebyr på 1,34 kroner. Der var rigeligt mad til tre personer, hvilket gør at prisen per person ender på cirka 173 kroner, hvilket må sige at være en god pris på sushi - hvis den ellers var perfekt, hvilket man selvfølgelig må forvente.

Vurdering

Vi var ikke oppe at ringe. Desværre. Maden var ikke i den dyre ende, men heller ikke et slagtilbud. Lad os håbe, at det med risene, som ikke helt havde fået nok, var en smutter. Det er jeg ret sikker på det var! Vi kan alle lave fejl. Fair nok, det sker. Det var relativt få stykker trods alt, hvor risene var hårde, men vi betalte jo fuld pris, og ris i sushi er så elementær og vigtig. Det må ikke kikse. Den skal sidde i skabet, og det gjorde den ikke her. Langt fra. Det skal tælle ned, selvom man med rette kan undre sig over en sushirestaurant ikke kan tilberede perfekte ris.

Den ene menu var en “Single Upgrade” menu med 18 stykker til 199 kroner.

Den ene menu var en “Single Upgrade” menu med 18 stykker til 199 kroner. Foto: Aarhus Update

Bluefin er en relativ ny spiller på banen, og de skal have en chance til, og det skal de nok få. Men vores første oplevelse var ikke helt, som vi håbede. Anmeldelser er subjektive, og det var min og min makkers oplevelse af takeaway fra Bluefin Sushi.

Bluefin Sushi Aarhus

  • Borggade 4
  • 8000 Aarhus C

Publiceret 19 September 2019 07:00