Café Fry åbner 1. oktober i Bruuns Galleri.

Café Fry åbner 1. oktober i Bruuns Galleri. Foto: Anders Michaelsen

Café rykker ind på førstesalen i Bruuns Galleri

Café Fry åbner den 1. oktober i storcenteret

Af
Anders Michaelsen

MAD Lokalerne er klar, det er det indvendig ikke helt endnu - men det skulle det gerne blive til, når Café Fry åbner 1. oktober.

Café-kæden servere i forvejen i både Viborg, Randers og i Herning, hvor det hele startede og nu altså også snart i Aarhus. I de tre andre midtjyske byer er det også i storcentre caféerne er placeret, og det var også en af grundene til, at Bruuns Galleri henvendte sig til kæden.

"Vi fik et tilbud fra Bruuns Galleri om at åbne café i centeret. Og vi ser mange muligheder i Aarhus, som er en stor by, og Bruuns Galleri er et stort center i centrum med mange besøgende," siger Ali Poyraz ejer af Café Fryd.

Skal vænne sig til førstesalen

Indtil videre er der ikke andre steder at spise på førstesalen i Bruuns Galleri, hvilket bliver en opgave i sig selv for den nye café.

"Folk skal vænne sig til, at der er sted, du kan spise på førstesal, det er en af de udfordringer, der kan være ved lige præcis at ligge der," siger Ali Poyraz, der dog er optimist.

I cafeén kan man hver dag få brunch fra 10-13, som byder på salater, sandwiches, pastaretter, burgere, steaks, desserter og meget andet.

"Vi er meget prisbevidste og vil gerne ramme et bredt publikum med de retter vi har, hvor ingen af retterne er friturestegte - alt bliver lavet i ovnen," siger Ali Poyraz.

Åbningen i starten af oktober bliver markeret med et tilbud på brunch.

Café Fry har åbent mandag-lørdag fra 10-22 og søndag fra 10-21, hvor køkkenet hver aften lukker en time før.

Man kan få meget forskelligt i den kommende Café Fry, heriblandt brunch.

Man kan få meget forskelligt i den kommende Café Fry, heriblandt brunch. Foto: Café Fry

Publiceret 06 September 2019 11:00