Søren Højlund Carlsen, kommunikationschef i AGF (Th) og Flemming Sun direktør, Jydsk Væddeløbsbane, er glade for det tættere samarbejde.

Søren Højlund Carlsen, kommunikationschef i AGF (Th) og Flemming Sun direktør, Jydsk Væddeløbsbane, er glade for det tættere samarbejde.

AGF og Jydsk Væddeløbsbane indleder samarbejde

De to naboer ser god mening i at lave et tættere samarbejde

Samarbejde De har været gode naboer i næsten 100 år - AGF og Jydsk Væddeløbsbane - i skoven for enden af Stadion Allé. Her spiller AGF sine hjemmekampe på Ceres Park, mens både trav- og galopsporten udfolder sig på væddeløbsbanen umiddelbart syd for Ceres Park.

Nu indleder de to naboer et nyt samarbejde, der blandt andet indebærer fælles markedsføring og kommunikation af hinandens aktiviteter, samt udveksling af billetter og andre nye tiltag.

"Vi har i forvejen et godt samarbejde med vores nabo, så vi tænkte begge; hvorfor ikke gøre lidt mere ud af det til fælles glæde for os og for vores gæster. En dag på Jydsk Væddeløbsbane er en rigtig fin Aarhus-oplevelse som vi måske kan bidrage til, at endnu flere får øjnene op for, ligesom jeg er sikker på, at gæsterne på væddeløbsbanen også vil få en god oplevelse, hvis de besøger os, når vi spiller hjemme i Ceres Park," siger Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF i en pressemeddelelse.

I forvejen har AGF og Jydsk Væddeløbsbane samarbejdet om parkering ved større AGF-kampe, ligesom Jydsk Væddeløbsbane også har tilbudt parkering, når der har været koncerter på Ceres Park.

"Det har været oplagt for os at tage skridtet videre og indlede et tættere samarbejde med AGF. Vi er gode naboer og vi tror, at vi kan få meget ud af et øget samarbejde med fokus på eksponeringen af vores aktiviteter til glæde for både fodbold- og væddeløbspublikummet," siger Flemming Sunn, der er direktør på Jydsk Væddeløbsbane.

Samarbejdet indebærer blandt andet at, der søndag blev udloddet AGF billetter på væddeløbsbanen. Hos AGF kunne man op til kampen vinde et sæsonkort til Jysk Væddeløbsbane.

tsj

Publiceret 01 August 2019 06:30