Ejeren Henrik Knudsen fotograferet foran sin nye restaurant i M.P. Bruuns Gade 42. Foto: Stig Ulrichsen

Ejeren Henrik Knudsen fotograferet foran sin nye restaurant i M.P. Bruuns Gade 42. Foto: Stig Ulrichsen

Ny restaurant:

Elvis flytter til Aarhus

Rockkongen Elvis Presley får nu sit helt eget sted i Aarhus, når restaurantkæden Highway 51 åbner dens første restaurant i byen. Elvis' kusine Donna Presley klipper den røde snor

Hvis du er til amerikansk mad, og er du vild med Elvis Presley, så kan du godt begynde at glæde dig til tirsdag 6. august, hvor Highway 51 slår dørene op for deres nye restaurant i M. P. Bruuns Gade 42 i Aarhus.

Det er kædens tredje restaurant på landsplan. Den første ligger som en del af Memphis Mansion i Randers - kopien af Elvis Presleys hus, Graceland - og den anden ligger i Vejle.

Det er da også i disse restauranter, at interessen for at åbne i Aarhus opstod.

"Vi har mange aarhusianere blandt vores kunder i både Randers og Vejle, og de har gentagne gange spurgt om vi da ikke snart kunne åbne i Aarhus, så derfor har vi igennem længere tid været på udkig efter de rette lokaler, som vi så fandt på M. P. Bruuns Gade 42" forklarer Henrik Knudsen, direktør for Highway 51, i en pressemeddelelse.

Dagen før åbningen - mandag den 5. august klokken 11 - kommer et medlem af familien Presley til Aarhus for at klippe den røde snor over for at markere, at restauranten åbner dagen efter med gode tilbud på burgere. Der er tale om Elvis Presleys kusine, Donna Presley. Man kan dog ikke komme ind i restauranten før dagen efter, men der bliver mulighed for at få taget et foto og få en autograf af Donna Presley.

Restauranten bliver dekoreret med fotos af Elvis Presley på væggene. Dog ikke helt almindelige fotos, fortæller Henrik Knudsen. Alle fotos er nemlig fra Elvis militærtid. Som en ekstra gimmick, så er restaurantens nye telefonnummer nemlig identisk med Elvis militærnummer; 53310761.

"En nørdet, men sjov lille detalje," siger Henrik Knudsen.

På åbningsdagen kan der købes burgere til 51 kroner stykket i Highway 51, Aarhus, når dørene åbnes fra klokken 16.

ksa

Publiceret 30 July 2019 09:04