Der er modelcasting i Bruuns Galleri den 9. august. Foto Preben Madsen Midtjyske Medier Ritzau/Scanpix

Der er modelcasting i Bruuns Galleri den 9. august. Foto Preben Madsen Midtjyske Medier Ritzau/Scanpix Scanpix Denmark

Modelcasting på Joe and the Juice i Aarhus

Modelbureau caster nye modeller i Aarhus den 9. august

Model Har du modeldrømme, så er chancen der nu. Modelbureauet Le Management caster nye modeller på Joe and the Juice i Bruuns Galleri, den 9. august.

"Folk i alle størrelser og aldre er velkommen. Vi tager os mest af højden, den er vigtig for os. Piger skal være minimum 170 centimeter, med mindre man stadig vokser. Hvis man nu er 165 centimeter men kun 14 år, så har man jo stadig en chance for, at man bliver højere," siger Tinna Lif Odinsdottir fra Le Management.

For drenge er minimumshøjden 184 centimeter. Også her gælder det, at hvis man stadig er i voksealderen, så må man godt være lavere på casting-dagen. Le Management har også et andet ønske.

"Man skal helst komme med et minimum af makeup. Ja helst helt uden," forklarer Tinna.

Selve castingen tager omkring 10 minutter.

"Vi skal bare hilse på hinanden og få skrevet lidt informationer ned og måske tager vi et billede eller to. Det er ikke noget, man skal være nervøs for," siger Tinna Lif Odinsdottir.

Le Management har over 500 danske modeller. Omkring 100 af dem kommer fra Aarhus. Det er et traditionelt modelbureau, der sender modeller ud på job over hele verden.

Castingen sker i Joe and the Juice i Bruuns Galleri fredag den 9. august fra klokken 15 til 17.

Tsj

Publiceret 17 July 2019 08:00