Så er de fem nominerede til Kammeratskabsprisen fundet.

Så er de fem nominerede til Kammeratskabsprisen fundet. Foto: Mostphotos

Kammeratskabsprisen:

Og de nominerede er...

Dommerkomitéen har nu valgt, hvilke fem der er nominerede i Kammeratskabsprisen 2018

Af
Louise Nyvang Burmeister

nominering Dommerkomitéen er yderst tilfreds og imponeret over de mange fantastiske indstillinger, der har været til årets Kammeratskabsprisen.

Der har været alt fra spejdergrupper til klasser, hvor kammeratskabet er i top, og det har derfor også været vanskeligt at pege på fem nominerede.

Efter store overvejelser er valget faldet på følgende fem:

    Tutorpatruljen i Klubberne Peter Fabersvej og Musvågevej

    Virupskolens 6.C

    6.A på Risskov Skole

    Aabyhøj Baskets 06-pigehold

    5.B på Vestergårdsskolen

"Vi har fået mange gode, rørende, relevante og varierede forslag til, hvem der har gjort sig fortjent til prisen. Det vidner om, at børn og unge i Aarhus er optaget af at være gode kammerater og skabe nogle stærke fællesskaber for hinanden. Det er der god grund til at anerkende og hylde. Jeg glæder mig til at følge afstemningen om, hvem der vinder," siger Thomas Medom.

Også lokalredaktør på Lokalavisen Aarhus er begejstret for de mange flotte indstillinger.

"Det er første gang, vi giver denne pris, og på avisen er vi meget taknemmelige for de mange rørende og flotte indstillinger. Det har været svært at vælge de fem nominerede, og vi håber naturligvis, at der er mange, der vil gå ind og afgive deres stemme på Lokalavisen Aarhus' site, når afstemningen går i luften senere på året," siger Camilla Kjærgaard Olesen.

De fem nominerede bliver portrætteret i Lokalavisen Aarhus i de kommende fem uger, og der bliver en onlineafstemning for jer læsere, om hvem I synes, der skal vinde. Det kommer vi til at informere meget mere om i den kommende tid.

Thomas Medom (SF), rådmand for Børn og Unge samt lokalredaktør på Lokalavisen Aarhus, Camilla Kjærgaard Olesen, takker for de mange henvendelser på vegne af dommerkomitéen og håber, at der kommer ligeså mange gode indstillinger næste år.

Publiceret 14 November 2018 11:00