Albert Kirk Iversen drømmer stort om sin virksomhed RaskRask, som han har sammen med Jesper Boelt.

Albert Kirk Iversen drømmer stort om sin virksomhed RaskRask, som han har sammen med Jesper Boelt. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Stor vækst: Fra fire fysioterapeuter til 70 massører på tre år

Albert Kirk Iversen og Jesper Boelt driver firmaet RaskRask, som har vokset sig stort

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

massage For tre år siden startede det egentlig med, at fysioterapeuter skulle tage hjem i folks private hjem og lave behandling, men efter at have lyttet til kundernes behov, ændrede behandlingsformen sig hos RaskRask for to år siden.

Nu er det massage, som massører tager ud og udfører i private hjem, fortæller en af idémændene bag RaskRask, Albert Kirk Iversen.

"Vi oplevede, at kunderne ikke helt kendte forskel på en fysioterapeut og en massør, så med tiden skiftede vi over til massører, men derudover er konceptet det samme som oprindeligt. Massørerne lægger tider op på hjemmesiden, og så kan man som kunde booke sig ind. Det er simpelt og nemt, og det kan kunderne godt lide i en tid, hvor alle har travlt," siger 31-årige Albert Kirk Iversen, som driver RaskRask sammen med 27-årige Jesper Boelt.

Udover på tre år at have udvidet fra at være fire fysioterapeuter til nu at være 70 massører, så er RaskRask nu også i store dele af landet og ikke kun Aarhus.

"Vi dækker over halvdelen af Danmarks befolkning. Vi oplever en stor efterspørgsel efter massører i både København og Aarhus, og så vil vi gerne have RaskRask ud, så vi dækker hele landet," siger Albert Kirk Iversen.

Udvidet med jordemødre

Udover at der er kommet massører ind i firmaet RaskRask, så er der også kommet jordemødre med i virksomheden.

"Vi eksperimenterer lige nu ved at have jordemødre tilknyttet. Idéen er, at det skal være et supplement til det offentlige, hvor der er skåret en del gennem årene. De gravide er dog vant til, at det er gratis, så vores hovedfokus er stadig på massage," siger han og fortsætter:

"Massørerne er glade for, at det er fleksibelt, og man kan være tilknyttet en enkelt dag om ugen, mens andre nærmest er her fuldtid, og samtidig er vores kunder også glade for de fleksible rammer," fortæller Albert Kirk Iversen, der tidligere har levet et liv som professionel pokerspiller og derfor har en opsparing fra den gang, som gør, at der kan være mad i køleskabet.

Løn trækker hverken Albert eller Jesper nemlig ud endnu. Jesper arbejder som konsulent ved siden af RaskRask, mens Albert lever af sin opsparing indtil videre.

De er heller ikke selv ude i marken for at massere, for de er slet ikke uddannet indenfor den branche. De har derimod lært hinanden at kende gennem studiet, da de læste HA på Handelshøjskolen, og den viden bruger de i dag i virksomheden til at markedsføre massørerne og RaskRask.

Drøm om mere

Makkerparrets ultimative drøm er at få endnu flere behandlingstyper med i RaskRask, og der ligger zoneterapi og akupunktur først for.

"Håbet er, at vi kan leve af det, men den største drøm er at opbygge noget stort, hvor vi kan hjælpe en masse mennesker. Og så vil vi gerne til udlandet - det fede ville være, hvis det kunne blive Sverige og Norge," lyder det fra den ene af indehaverne bag RaskRask, der i øvrigt holder til på havnen i Aarhus.

RaskRask

    Blev stiftet i 2015

    Der har været omkring 6.000 behandlinger på tre år, hvor halvdelen er foretaget alene i 2018

    Der har været 350.000 behandlingsminutter på tre år

    Hvis man vil vide mere, så tjek raskrask.dk

Publiceret 04 August 2018 08:00