Ny musik fra Juka Trashy og Lady Petit

'34m2 of Fun' er indspillet hjemme i frivillig corona-karantæne

Aarhus '34m2 of Fun' er skrevet, indspillet, produceret og mikset i et interimistisk hjemmestudie i en lille lejlighed i Aarhus C under frivillig corona-karantæne fra midten af marts til slutningen af april.

EP’en udgives af de to alteregoer Juka Trashy og Lady Petit - og er skrevet, indspillet, produceret og mikset i et interimistisk hjemmestudie i en lille lejlighed under frivillig corona-karantæne fra midten af marts til slutningen af april 2020.

"EP’en er en kontemporær energiudladning, der viser, at den danske undergrund byder på upolerede kvinder, samfundsrelevante emner og en ordentlig røvfuld rock og rul," fortæller sangskriver og komponist, Julie Hugsted, 36, i en pressemeddelelse.

Punk og rock'n'roll

Med sin vanligt sorte humor, hvinende guitarer og intense vokal er Juka Trashy tilbage på banen. Ifølge Julie Hugsted er hun punk & rock’n’roll med en snert af surf. En kvindelig Ramones fan med en vokal, der sender tankerne i retning af kunstnere som Kim Deal og Cat Power.

Et sted midt i kedsomheden og isolationen vågnede alter-egoet Lady Petit op efter otte års dvale.

"Lady Petit befinder sig et sted imellem kunst og psykiatri og med hendes eklektiske tilgang til musikken, kan hun bedst beskrives som en kvindelig pendant til art punk," fortæller Julie Hugsted videre.

Sange om corona-krisen

Juka Trashys 'Pandemic Punk' er en punk-rock kommentar til isolation og usikkerheden omkring covid19 i de tidligste dage af karantænen.

Lady Petit rejser på avantgarde-nummeret 'Who is Your Prison' spørgsmålet om, hvem der egentligt er vores fængsel, når vi går i karantæne. Imens finder man i 'Zero Spring' melankoli med en hilsen til tidlig akustisk Nine Inch Nails. Nummeret beskæftiger sig med den forårsromantik, som mange mennesker pludselig måtte sætte på standby på ubestemt tid.

Fakta

Julie Hugsted er født og opvokset i Vejlby.

Hun er sangskriver/komponist, sanger, guitarist, keys.

Hun er tilknyttet GAFFA som freelancer og har derudover sit eget PR bureau for musikere, Traumberg, og skriftlige opgaver for forskellige firmaer.

Publiceret 31 May 2020 06:00

annonce

Nu rammer trend også haven: All inclusive for haveredskaber

Nutidens forbrugere går meget mere op i, at hverdagen skal være nem og bekvemmelig og mindre op i, hvorvidt de ejer deres bil og indbo. En ny ordning med finansiering af robotplæneklippere for et fast månedligt beløb, skal bane vejen for endnu mere convenience i haven.

annonce

WILLKOMMEN ZURÜCK DÄNEN

Efter tre måneders grænselukning er grænsen mellem Tyskland og Danmark igen åben. Det vækker glæde på den anden side af grænsen, hvor danskerne har været savnet.