Vel mødt til vores motionsture som er gratis for alle og vi går ca ni- ti kilometer på to timer. Pressefoto

Vel mødt til vores motionsture som er gratis for alle og vi går ca ni- ti kilometer på to timer. Pressefoto

Århus Fodslaw har en plan

Når der igen bliver åbnet op for arrangementer for mere end 10 personer, så står foreningen klar med en plan

Aarhus Århus Fodslaw’s cirka 150-170 aktive ugentlige motionsvandrere, blev meget kede af det, da vores Statsmister lukkede for alle arrangementer for gruppe over 10 personer. Hvordan skulle de nu få deres ugentlige motion og hvad med mange sociale kontakter?

Århus Fodslaw har en plan fra dag ét, hvor det igen bliver muligt at vandre i større grupper. Spørgsmålet er så hvornår det sker. Alle venter i spændt utålmodighed, så følg vores opdateringer på Århus Fodslaw’s hjemmeside eller på Facebook.

Aarhus har mange stier

Bestyrelsesmedlem i Århus Fodslaw, Erik Skals, udtaler at han også i denne tid får masser af motion. Dagligt anvender han to-fire timer i naturen omkring Århus. Ofte med sin hustru eller en af de motionsglade venner. Nogle dage er det med rygsæk, hvor så madpakken nydes på en solrig plet.

Naturen netop nu, byder på masser af sommerligt forår med masser af sol, planter og blomster skyder frem og mirabelletræerne blomster og de første spæde skud på træernes grene bryder frem. Århus har et righoldigt antal vandrestier spredt over hele kommunen.

Her vandres ad stier med få eller ingen andre personer, så afstand på to meter til andre kan let overholdes. Ellers trædes til siden med et smil når der mødes en eller to andre vandrere.

Godt for humøret

Motion er godt for humøret og psyken, i en tid hvor vi alle opfordres til at blive mest muligt hjemme. Der er plads til mange flere i den Århusianske natur.

Formanden for Århus Fodslaw supplerer med, at foreningen står klar med masser af motionsture, straks politikkerne giver os mulighed for at komme ud at motionere i større grupper igen.

Århus Fodslaw tilbyder ugentligt 3 motionsture af 2 timers varighed forskellige steder i kommunen: tirsdage & onsdage kl 10 og torsdage kl 19. I uge 25 er der yderligere nogle extra vandreture, idet Fodslaw’s 50 års jubilæum markeres dagligt i Århus-området, og som afsluttes med Molsvandring søndag den 21. juni med turlængder fra seks til 24 km med start fra Knebel Skole.

Publiceret 13 April 2020 06:00

annonce

Nu rammer trend også haven: All inclusive for haveredskaber

Nutidens forbrugere går meget mere op i, at hverdagen skal være nem og bekvemmelig og mindre op i, hvorvidt de ejer deres bil og indbo. En ny ordning med finansiering af robotplæneklippere for et fast månedligt beløb, skal bane vejen for endnu mere convenience i haven.

annonce

Søren blev fyret – Samlede klatgæld og fik 3.000 kr. ekstra om måneden.

I 12 år havde Søren sin daglige rutine bag rattet i skraldevognen, men som et lyn fra en klar himmel kom fyresedlen, og Søren mistede sit job som skraldemand. Det havde store konsekvenser for økonomien, der pludselig hang i en tynd tråd.