Trine Medhira er uddannet i yogaformen Svaroopa yoga og Svaroopa Viday meditation og har sit eget yogastudio i Fulden syd for Aarhus. I løbet af efteråret byder hun indenfor til 'Kvindecirkel forløb'.

Trine Medhira er uddannet i yogaformen Svaroopa yoga og Svaroopa Viday meditation og har sit eget yogastudio i Fulden syd for Aarhus. I løbet af efteråret byder hun indenfor til 'Kvindecirkel forløb'. Foto: Lene Damtoft

Kom i kontakt med din indre kvinde

Tilmeld dig et 'Kvindecirkel forløb' og kom i kontakt med din kvindelighed og feminine essens

Beder Har du et ønske om større fordybelse, ro og sanselighed, og vil du opnå en øget forståelse og bevidsthed om den kvindelige cyklus og udvikling? Alle kvinder har nu mulighed for at tilmelde sig et 'Kvindecirkel forløb', der sætter fokus på kvindens kontakt til sin egen kvindelighed.

Trine Medhira er kvinden bag 'Kvindecirkel forløb'. Hun er indehaver af 'Joyful Yoga', der ligger i Fulden syd for Aarhus, og det er i hendes studio, forløbet finder sted. Tanken bag er at skabe et rum, hvor tid, sanselighed og fordybelse kan opleves som en helhed. Gennem nærvær og ro vil Trine Medhira skabe grobund for, at den naturlige, feminine essens, sanselighed og samhørighed hos den enkelte kvinde kan findes frem og fortrænge den stressende hverdag.

'Kvindecirkel forløb' vil indeholde samtale, dans, bevægelse og yoga og vil sætte fokus på kvinder og deres tanker, følelser og kærlighed.

'Kvindecirkel forløb' starter 30. oktober og løber over fire onsdage i efteråret. Man kan læse mere på hjemmesiden joyfulyoga.dk

AEK

Publiceret 23 October 2019 10:10

annonce

Hvor er der varmt på ferien?

Selvom den rigtige vinterkulde stadig er udeblevet fra Danmark denne vinter, så er vi mange, der ønsker os langt væk til sydens sol og varme. Men hvornår er der varmt og dejligt på de kendte rejsemål?

annonce

Mærk suset i verdens metropoler

Der er ikke noget tidspunkt på året, der er bedre til storbyferie end andre. Det viser udvalget af storbyrejser hos Bravo Tours. Det handler mere om, hvornår du selv har brug for et afbræk i hverdagen og den mentale vitaminindsprøjtning, en international storby kan give dig.