Trine Medhira er uddannet i yogaformen Svaroopa yoga og Svaroopa Viday meditation og har sit eget yogastudio i Fulden syd for Aarhus. I løbet af efteråret byder hun indenfor til 'Kvindecirkel forløb'.

Trine Medhira er uddannet i yogaformen Svaroopa yoga og Svaroopa Viday meditation og har sit eget yogastudio i Fulden syd for Aarhus. I løbet af efteråret byder hun indenfor til 'Kvindecirkel forløb'. Foto: Lene Damtoft

Kom i kontakt med din indre kvinde

Tilmeld dig et 'Kvindecirkel forløb' og kom i kontakt med din kvindelighed og feminine essens

Beder Har du et ønske om større fordybelse, ro og sanselighed, og vil du opnå en øget forståelse og bevidsthed om den kvindelige cyklus og udvikling? Alle kvinder har nu mulighed for at tilmelde sig et 'Kvindecirkel forløb', der sætter fokus på kvindens kontakt til sin egen kvindelighed.

Trine Medhira er kvinden bag 'Kvindecirkel forløb'. Hun er indehaver af 'Joyful Yoga', der ligger i Fulden syd for Aarhus, og det er i hendes studio, forløbet finder sted. Tanken bag er at skabe et rum, hvor tid, sanselighed og fordybelse kan opleves som en helhed. Gennem nærvær og ro vil Trine Medhira skabe grobund for, at den naturlige, feminine essens, sanselighed og samhørighed hos den enkelte kvinde kan findes frem og fortrænge den stressende hverdag.

'Kvindecirkel forløb' vil indeholde samtale, dans, bevægelse og yoga og vil sætte fokus på kvinder og deres tanker, følelser og kærlighed.

'Kvindecirkel forløb' starter 30. oktober og løber over fire onsdage i efteråret. Man kan læse mere på hjemmesiden joyfulyoga.dk

AEK

Publiceret 23 October 2019 10:10

annonce

Hos energiterapeuten: ”I dag kom der ting frem, jeg ikke havde set komme”

”Vi skal hjem i vores egen krop. Så opstår der klarhed og samhørighed, hvor vi kan pakke alle de gaver ud, vi har fået med os.” Så let kan det siges. Ordene kommer fra Lene Christensen, der arbejder med energiterapi i sin klinik ’Træk vejret’ i Vestbirk.

annonce

BilCentret Hørning: Nu også service og reparation af el- og hybrid-biler

Flere og flere vælger el- eller hybridbiler af hensyn til klima og miljø. BilCentret Hørning har gearet sig til fremtiden og tilbyder service og reparation af bilerne.

annonce

Is i maven gi’r store – og billige – rejseoplevelser

Med en afbudsrejse fra Sun Tours venter jeres solferie altid lige rundt om hjørnet. Kvaliteten af rejsen er den samme som altid. Den er bare meget billigere.

annonce

Du skal sanke brænde - sank den ind?

Har du brændeovn eller pejs, bør du overveje at bruge en af efterårets weekender på at sanke brænde. Det er en god, økonomisk fidus, og så er det en hyggelig familieaktivitet under åben himmel.