Mød Feras fra L.I.G.A til Mot-festival i Aarhus.

Mød Feras fra L.I.G.A til Mot-festival i Aarhus. Pressefoto

Festival for unge i Ceres Park

Der er Mot-festival 15 september i Ceres Park i Aarhus

Aarhus Ungeorganisationen MOT præsenter årets minifestival for unge i Ceres Park i Aarhus. Festivalen ligger forud for superligakampen mellem AGF og AAB 15. september fra klokken 10 til 14.

På festivalen spiller Moody, som er vinder af DR's Karrierekanon 2017, Feras fra L.I.G.A og Martin Buster, som er sangskriver og studerende på Aalborg Musikkonservatorium.

"Mød Jon fra Bagedysten, når han kårer vinderen af den bedste kage lavet af de unge på Mot-skolerne i konkurrencen “Mo's bagedyst”. I løbet af dagen kan du møde nogle af Mot's ambassadører herunder basketballspilleren Chris Christofersen og måske endda nogle af spillerne fra AGF og AAB før de går på banen i superligakampen.

Mot betyder mod

Mot betyder mod på norsk. Organisationen arbejder netop med mod til at sige nej og til at gå efter sine mål. Mot er stiftet i Norge af eliteidrætsudøvere, som i høj grad støtter organisationen i dag.

Der er gratis adgang til festivalen men ikke til kampen.

Fakta

Mot Danmark er en global NGO, der arbejder for at skabe robuste unge gennem forebyggende og kulturskabende livsmestringsprogrammer til folkeskoler, 10 klasser og gymnasier.

Mot´s uddannelsesprogram sætter personlige og sociale kompetencer på skoleskemaet i 98 danske skoler.

Publiceret 12 September 2019 10:00

annonce

Fire ugers jubilæumsfest i Skousen Tilst

Tommy Sørensen og Heine Jørgensen, ejere af Skousen Tilst, startede begge i Skousen-kæden i 1989, og de har således begge 30-års jubilæum i år. Det fejrer de med fire ugers jubilæumsfest fra 10. oktober til 3. november.

annonce

Akupunktur: ”Mirakelkvinden” er kommet til Skanderborg

Simone Just har netop åbnet klinikken ’simonejust.dk’ ved Skanderborg. ’Mirakelkvinden’ er der også nogle af hendes tidligere patienter, der kalder hende.

annonce

Trine omlagde sine smålån og fik en meget billigere rente!

Trine Sørensen havde sammen med sin mand optaget forskellige små lån. Selvom renterne for de forskellige lån virkede rimelige, så opdagede Trine, at de samlede udgifter var meget høje. Derfor besluttede familien, at de ville samle deres små lån til et samlet lån.

annonce

Du skal sanke brænde - sank den ind?

Har du brændeovn eller pejs, bør du overveje at bruge en af efterårets weekender på at sanke brænde. Det er en god, økonomisk fidus, og så er det en hyggelig familieaktivitet under åben himmel.