Vittoria Lasorella har i en årrække arbejdet med moderne dans. Nu arbejder hun også med terapeutiske danseformer.

Vittoria Lasorella har i en årrække arbejdet med moderne dans. Nu arbejder hun også med terapeutiske danseformer. Pressefoto

Alle kan danse sig til glæde

Dans dig ud sammen med Vittoria Lasorella, der har lært Ecstatic Dance i Østen

Ved Ecstatic Dance Event skal man komme, som man er, og medbringe et åbent sind og hjerte. Det kræver overhovedet ingen danseerfaring men tillid og mod på at danse på helt sin egen måde.

Ecstatic Dance er faciliteret af Vittoria Lasorella, mens den erfarne DJ, Lui Rosenkrantz aka/LUNI, står for den elektroniske musik.

Har lært terapeutisk dans i Østen

Vittoria Lasorella har i en årrække arbejdet med moderne dans og koreografi. Efter fem måneder i Thailand og Indonesien vil hun gerne dele sine erfaringer med forskellige former for terapeutiske danseformer deriblandt Ecstatic Dance, Dance Mandala og Healing Dance.

"Jeg oplever hvor meget glæde og healing, vi får og giver igennem dansens ekspressive sprog. Det vil jeg rigtig gerne dele og laver derfor Ecstatic Dance i både Aarhus og København," siger Vittoria Lasorella.

Der er Ecstatic Dance to gange i Aarhus:

27. april yogastudiet, YO Studios på Margrethepladsen 4, 1. sal.

28. april hos Bora Bora på Brobjergskolen, Valdemarsgade 1.

Det begynder begge dage klokken 19. Man skal møde op i god tid, for dørene lukker klokken 18.50.

Det foregår uden sko, mobiler, alkohol eller snak. Alle er velkomne og det er en fordel at have noget behageligt tøj på.

Tahmasbi

Publiceret 16 April 2019 16:55

annonce

Hvor er der varmt på ferien?

Selvom den rigtige vinterkulde stadig er udeblevet fra Danmark denne vinter, så er vi mange, der ønsker os langt væk til sydens sol og varme. Men hvornår er der varmt og dejligt på de kendte rejsemål?

annonce

Mærk suset i verdens metropoler

Der er ikke noget tidspunkt på året, der er bedre til storbyferie end andre. Det viser udvalget af storbyrejser hos Bravo Tours. Det handler mere om, hvornår du selv har brug for et afbræk i hverdagen og den mentale vitaminindsprøjtning, en international storby kan give dig.

annonce

Trine omlagde sine smålån og fik en meget billigere rente!

Trine Sørensen havde sammen med sin mand optaget forskellige små lån. Selvom renterne for de forskellige lån virkede rimelige, så opdagede Trine, at de samlede udgifter var meget høje. Derfor besluttede familien, at de ville samle deres små lån til et samlet lån.