Vittoria Lasorella har i en årrække arbejdet med moderne dans. Nu arbejder hun også med terapeutiske danseformer.

Vittoria Lasorella har i en årrække arbejdet med moderne dans. Nu arbejder hun også med terapeutiske danseformer. Pressefoto

Alle kan danse sig til glæde

Dans dig ud sammen med Vittoria Lasorella, der har lært Ecstatic Dance i Østen

Ved Ecstatic Dance Event skal man komme, som man er, og medbringe et åbent sind og hjerte. Det kræver overhovedet ingen danseerfaring men tillid og mod på at danse på helt sin egen måde.

Ecstatic Dance er faciliteret af Vittoria Lasorella, mens den erfarne DJ, Lui Rosenkrantz aka/LUNI, står for den elektroniske musik.

Har lært terapeutisk dans i Østen

Vittoria Lasorella har i en årrække arbejdet med moderne dans og koreografi. Efter fem måneder i Thailand og Indonesien vil hun gerne dele sine erfaringer med forskellige former for terapeutiske danseformer deriblandt Ecstatic Dance, Dance Mandala og Healing Dance.

"Jeg oplever hvor meget glæde og healing, vi får og giver igennem dansens ekspressive sprog. Det vil jeg rigtig gerne dele og laver derfor Ecstatic Dance i både Aarhus og København," siger Vittoria Lasorella.

Der er Ecstatic Dance to gange i Aarhus:

27. april yogastudiet, YO Studios på Margrethepladsen 4, 1. sal.

28. april hos Bora Bora på Brobjergskolen, Valdemarsgade 1.

Det begynder begge dage klokken 19. Man skal møde op i god tid, for dørene lukker klokken 18.50.

Det foregår uden sko, mobiler, alkohol eller snak. Alle er velkomne og det er en fordel at have noget behageligt tøj på.

Tahmasbi

Publiceret 16 April 2019 16:55

annonce

Fire ugers jubilæumsfest i Skousen Tilst

Tommy Sørensen og Heine Jørgensen, ejere af Skousen Tilst, startede begge i Skousen-kæden i 1989, og de har således begge 30-års jubilæum i år. Det fejrer de med fire ugers jubilæumsfest fra 10. oktober til 3. november.

annonce

Akupunktur: ”Mirakelkvinden” er kommet til Skanderborg

Simone Just har netop åbnet klinikken ’simonejust.dk’ ved Skanderborg. ’Mirakelkvinden’ er der også nogle af hendes tidligere patienter, der kalder hende.

annonce

Du skal sanke brænde - sank den ind?

Har du brændeovn eller pejs, bør du overveje at bruge en af efterårets weekender på at sanke brænde. Det er en god, økonomisk fidus, og så er det en hyggelig familieaktivitet under åben himmel.