RAMA-koncerterne afholdes fortsat i Rytmisk Sal, selvom Klubscenen åbner. Pressefoto

RAMA-koncerterne afholdes fortsat i Rytmisk Sal, selvom Klubscenen åbner. Pressefoto

Ny klubscene i Aarhus

Lige siden Det Jyske Musikkonservatorium flyttede ind i Musikhuset Aarhus i 2007, har konservatoriet ønsket sig en 'klubscene'.

Dét ønske er nu blevet opfyldt. Lokale 226 hidtil kendt som 'Falken' er omdannet til den helt nye 'Klubscenen', hvor de studerende selv kan afvikle koncerter uden at være afhængige af teknisk assistance.

Læs også: Cu Cu serverer vietnamesisk mad i Bruuns

 

Klubscenen indvies tirsdag 27. februar, og samme aften kommer den i brug som nyt, offentligt koncertsted, i forbindelse med den første af forårets koncertcafeer.

Glæd dig til koncertcafé på den nye Klubscene tirsdag 27. februar, onsdag 28. februar og torsdag 1. marts, alle dage fra kl. 20.

Gratis adgang. Indgang via 'Torvet' i Musikhusets nye afdeling.

Publiceret 27 February 2018 18:00

annonce

ASKO i eksklusiv ramme i Skousen Tilst

Er du også til en lidt mere eksklusiv oplevelse, når du skal købe hvidevarer? Så prøv at kigge indenfor hos Skousen Tilst.

annonce

Hagro Lagersalg: Tusindvis af lys og lamper

Hans Grove, der har over 40 års erfaring i belysningsbranchen, er trods sine 73 år stadig med på beatet.

annonce

Rustikke plankeborde i eg og ask

De flotte plankeborde og langborde i eg og ask fra NS Møbler i Fårvang er blevet særdeles populære hos både private og erhverv. I køkken-alrummet er de familiens hyggelige mødested, i butikker er de en smuk ramme om de udstillede varer, og virksomheder skaber nytænkende og kreative miljøer med dem i mødelokaler og kantine.

annonce

Hos energiterapeuten: ”I dag kom der ting frem, jeg ikke havde set komme”

”Vi skal hjem i vores egen krop. Så opstår der klarhed og samhørighed, hvor vi kan pakke alle de gaver ud, vi har fået med os.” Så let kan det siges. Ordene kommer fra Lene Christensen, der arbejder med energiterapi i sin klinik ’Træk vejret’ i Vestbirk.