Campingplads på Syddjurs er sat gevaldigt ned i pris.

Campingplads på Syddjurs er sat gevaldigt ned i pris. Foto: Home Ebeltoft – Syddjurs

Sat ned i pris:

Nu koster østjysk campingplads under 2,5 millioner kroner

Elsegårde Camping i Syddjurs Kommune er blevet sat 500.000 kroner ned i pris, så det nu er muligt at blive campinpladsejer for under 2,5 millioner kroner

Har man en drøm om at bliver ejer af en campingplads, så er der i øjeblikket en gylden mulighed for lige netop det på Djursland. For Elsegårde Camping er i hvert fald lige blevet sat gevaldigt ned i pris, så det nu er muligt at erhverve sig campingpladsen, der ligger på 1,75 hektar jord, for under 2,5 millioner kroner - eller for det samme som en mindre lejlighed i Aarhus C koster.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det østjyske feriested er netop sat 500.000 kroner ned i pris og koster i dag 2.495.000 kroner.

Beløbet dækker over et feriested med over 90 pladser til at campere på og 16 ferielejligheder tæt på stranden - og så følger der ifølge salgsopstillingen fra mæglerbutikken Home Ebeltoft også både legeplads, boldbane, hoppepude, minigolfbane og udendørs svømmebad med.

Brandvarmt boligmarked

Elsegårde Camping ligger i et område, hvor boligmarkedet har været brandvarmt i det seneste år, hvilket er resulteret i udbud af boliger til salg, som er helt i bund.

Ifølge tal fra Boliga.dk var der i postnummeret Ebeltoft - hvor campingpladsen ligger - kun 145 ejerlejligheder, villaer, rækkehuse og sommerhuse til salg den første marts.

Et gedigent dyk på hele 60 procent fra samme dag sidste år, hvor køberne i området kunne finde drømmehjemmet blandt 363 boliger.

Der er da også blevet solgt over 52 procent flere boliger i det østjyske postnummer på Djursland i 2020 i forhold til året før.

Se Elsegårde Camping her

jwh

Publiceret 04 April 2021 09:24