Busskuret ved indkørslen til Hørning, som blev påkørt og ødelagt af bilist i høj fart, er blevet fjernet.

Busskuret ved indkørslen til Hørning, som blev påkørt og ødelagt af bilist i høj fart, er blevet fjernet. Øxenholt Foto

Bilist baldrede ind i busskur efter hasarderet overhaling i Hørning

Onsdag klokken 12.37 kørte en 27-årig mand fra Hørning galt i bil på Skanderborgvej ved Lethsmindevej i Hørning.

Han kørte i nordøstlig retning og overhalede en anden bil i høj fart og var ikke opmærksom på en modkørende, så han foretog et skarpt sving til venstre for at undvige den modkørende. I den forbindelse kørte han ind i en lygtepæl og et hegn og endte i et busskur.

"Han siger selv, han godt var klar over, det var en hasarderet overhaling, og at han ikke var opmærksom på den modkørende," siger politikommissær Lars Elmstrøm, Sydøstjyllands Politi.

I første omgang lød meldingen fra politiet, at den 27-årige mand ikke kom til skade ved uheldet. Ifølge Lokalavisens oplysninger kom han dog ret slemt til skade, og Sydøstjyllands Politi har efterfølgende bekræftet, at bilisten blev kørt i ambulance til behandling. Politiet har dog ikke nærmere oplysninger om tilskadekomsten.

Bilen er umiddelbart totalskadet, oplyser politiet, som har kontaktet Skanderborg Kommune med henblik på udbedring af det ødelagte busskur, som er blevet fjernet.

Det er uvist, hvor meget den modkørende bilist opfattede. I hvert fald fortsatte vedkommende sin kørsel og standsede ikke op.

jr

Publiceret 27 August 2020 09:30