Connie Nielsens har nu fået solgt huset i Ørsted, som hendes mor Laila Matzigkeit tidligere boede i. Arkivfoto: Simon Carlson

Connie Nielsens har nu fået solgt huset i Ørsted, som hendes mor Laila Matzigkeit tidligere boede i. Arkivfoto: Simon Carlson

Hollywoodstjerne har solgt sit hus på Djursland

Af
Simon Carlson

I februar blev et 145 kvadratmeter hus i Ørsted i Norddjurs Kommune landets mest besøgte online.

Huset trængte til en særdeles kærlig hånd, og det var nok hovedsageligt på grund af husets ejer, at huset tiltrak sig den store interesse. Det var således den danske skuespiller Connie Nielsen, som ejede huset.

Nu har den massive interesse båret frugt, og Connie Nielsen har solgt huset. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Handlen er netop blevet tinglyst, og den nye ejer kan glæde sig over at have købt den 145 kvadratmeter store murstensvilla fra 1907 100.000 kroner under udbudsprisen. Huset var således udbudt til 495.000 kroner, og den nye ejer har købt huset for 395.000 kroner.

Connie Nielsen købte selv huset for 725.000 kroner for næsten to årtier siden, efter hun spillede med i storfilmen 'Gladiator' overfor Russell Crowe.

Huset nye ejer har købt huset for 395.000 kroner. Arkivfoto: Simon Carlson

Huset nye ejer har købt huset for 395.000 kroner. Arkivfoto: Simon Carlson

Connie Nielsen - der har medvirket i adskillige store Hollywoodfilm - har aldrig selv boet i huset. Det gjorde hendes mor Laila Matzigkeit til gengæld.

Laila Matzigkeit døde i 2014. Connie Nielsen har tidligere fortalt, hvordan hendes mor var en af skuespillerens største inspirationskilder.

Billige kvadratmeter

I Norddjurs Kommune koster en villa I øjeblikket i gennemsnit 8.300 kroner pr. kvadratmeter, hvilket er lidt over 910.000 kroner for et hjem på 110 kvadratmeter, det viser tal fra Boliga.dk.

Køberen af Connie Nielsens hus har dog overtaget stedet på Møllevej til en mere beskeden kvadratmeterpris: de har nemlig blot betalt lidt over 2.700 kroner for hver af de 145 kvadratmeter.

Du kan se flere billeder af Hollywoodstjernens nu tidligere hus i Ørsted her.

Publiceret 13 August 2020 09:30