ANNONCE

Flybilletter - Sådan finder du de billigste flyrejser

Vil du undgå at betale for meget for dine flybilletter? Følg rådene i denne artikel og spar penge på dine kommende flyrejser.

Søg på forskellige datoer
Priser på flybilletter kan skifte meget fra dag til dag. Nogle gange kan der spares mange penge ved at flytte ud- eller hjemrejsen en enkelt dag.

Det kan skyldes udbud og efterspørgslen, men også at lavprisflyselskaber ofte kun flyver på bestemte ugedage.

Undgå højsæsonerne
Hvis det er muligt for dig, så undgå at flyve i skolernes ferier og omkring højtiderne. Og skal du afsted i højsæsonen, så se om du bare kan rejse hjem et par dage senere, eller tage afsted et par dage før. Det kan give en stor besparelse.

Lavprisfly er ofte et godt valg
Selskaber som Ryanair, Wizzair og EasyJet har i mange kredse et ry for at have dårlig service og mange gebyrer. Efterhånden bruger mange almindelige flyselskaber også disse tricks, så hold dig ikke fra lavprisflyselskaberne.

Husk dog at gå hele booking-processen igennem lige indtil du skal betale. Den pris du ser til sidst før betaling er den reelle pris.

Bestil i god tid
En god tommelfingerregel er, at man skal bestille sine flybilletter 4-5 uger i forvejen. Men finder du en god pris et halvt år før, at du skal rejse, så køb når du kan få flybilletten til den gode pris. En god idé er at få prisovervågning, oprette en prisagent, så du får en daglig mail med en aktuel pris. Du kan få gratis prisovervågning på flybilletter på travelmarket.dk.

Brug en prissammenligningsside
For at få overblik over markedet er det en god idé, at bruge en prissammenligningsside som travelmarket.dk. Vær opmærksom på, at den side du bruger er en prissammenligningsside og ikke et rejsebureau.

Forskellen ligger i, at en prissammenligningsside sammenligner priser fra mange flyselskaber og rejsebureauer OG sender dig videre til booking på deres hjemmeside. På et online rejsebureau fortages købet på samme side, som du foretager søgningen på.