Foto: Rigspolitiet

Kvinde groft chikaneret af unge i BMW: Bremsede hårdt op foran hende og kastede ting på hendes bil

Af
Jeppe Rafn

En 22-årig kvinde fra Aarhus har anmeldt til Sydøstjyllands Politi, at hun fredag aften blev udsat for chikanekørsel på motorvejen omkring Skanderborg.

Det skete kort efter afkørsel 55, omkring Gedved, fredag ved 19-tiden i den nordlige retning. Ifølge anmeldelsen bremsede den anden bilist hårdt op foran kvinden, så hun selv blev nødt til at bremse hårdt op, og den bagvedkørende var nødt til at undvige for at undgå kollision.

Det skete flere gange, og der blev også kastet en håndfuld genstande ud af soltaget mod kvindens bil, som blandt andet blev ramt af en plastikflaske og fik skader. Der var 4-5 personer i bilen, som var en BMW, og som politiet har regisreringsnummeret på.

"Vi skal have en snak med bilens ejer," oplyser politikommissær Mich Klausen, Sydøstjyllands Politi.

Den 22-årige kvinde har selv skrevet om episoden på sin Facebookside. Her skriver hun, at hun var ved at overhale en lastbil, da en nyere sølvfarvet BMW stationcar kom kørende bagfra i ultra høj fart.

"De begynder at blitze af mig, køre helt op i bilens bagende og køre zik zak bag min bil. I det jeg fjerner mig til højre side, kører bilen ind direkte foran mig og lave bremsetesten. Jeg kører ud på venstre vejbane igen for at overhale bilen, i det de følger efter mig bagved og IGEN kører op i bagenden af bilen, blitzer mm. Jeg fjerner mig endnu en gang til højre side for bilen, hvor de igen kører ind foran mig og laver bremsetesten. Denne gang blitzer jeg efter bilen, da jeg simpelthen ikke kan forstå hvad der foregår. Jeg overhaler dem endnu en gang, for at komme væk fra dem. Da jeg kommer op på siden af bilen, ruller passagerne bag førersædet ruden ned og begynder at kaste genstande efter min bil. Han rammer bilen og der er sket flere skader. De stopper dog desværre ikke engang der. Jeg trækker helt til højre og sænker farten til 80 km/t, men de åbner blot deres soltag og begynder at kaste med genstande derfra. Der var 4-5 drenge i bilen. Alder 20-25. Alle mørke i huden."

Kvinde skriver, at hun var meget chokeret over episoden og har anmeldt den til politiet, og hun opfordrer vidner fra andre til at kontakte politiet. Det gælder blandt andet en ældre rød Peugeot, der kørte bag hende, og en nyere Mercedes-Benz, der overhalede hende.

Publiceret 06 July 2020 16:00